VLADIMIREC T-25

celih 20cm je uzi od tvog koliko vidim na felgama. samo srce ako se okrene 10cm po tocku. ali ima 4 podesavanja. mozda cu za nijansu siriti ali prvo da vidim kako se ponasa. drugaciji je osecaj ali navikao sam na brda i planine ipak sam dugo tamo ziveo

mereci od sredine do sredine gume 122cm. kod tebe bi trebalo da bude 142cm.mozda cu ga prosiriti na 132cm ali prvo da se bolje isproba na oranju. za to mi najvise treba a 2 pluga imam pa cu videti kako se ponasa i kako ce se ustelovati na oba. sa tim polozajem najsirim nisam mogao ustelovati nikako a teske su zemlje. pto2 mu je da hoce da izdane na 20cm dubine

KOd mene je ovako nastelovan jer ne ore,ali mislim da bi bila prevelika prednja brazda...

ja sam probao ali nije islo. umesto 25 prva oko 35 i vise nekad je uhvatila a na prvim bolcnama na najuzem zahvatu. i plus kosa vuca kako god ja idem u oranje. prvom nije mogao da povuce morao II kornjacom. sad ide 1 i peva bez trunke dima. obe daske isti zahvat i lepo slaze. jedino se na toplingu zeza navoj pa iskoci .onda mi poremeti dubinu jedne glave. ali sad ce se i to nabaviti .1800 din je topling kraci

Ja sam zbog tog navoja morao da zamenim lance ublaznuo..

A ORGINAL topling za Vladimirca smo polomili nekoliko puta pa varili ga i sad mi je nesiguran za nosenje tezih stvari pa sam uzeo nov (od Rakovice orginal) i sa njim se sluzim kad nosim nesto teze kao sto je rasipac,prskalica i tako to...

za te stvari imam stari od fergusona topling. to se neda slomiti. onaj sa dve stangle sto se vijkom i razlicitim rupama steluje na sredini. to sam ostavio namerno za frezu i rasipac ili tanjiracu. naletim slucajno na pijaci za 500 din

poslikacu ga da vidis.to je dolazilo sa prvim 533 traktorima. malo je tezak za stelovanje .ali gde nije potrebno cesto stelovanje je dobar i vrlo je jak. ovome je blizu 50 god

Bile dve skoro nove 11.2 28 u Rumi ali baš dobre 150 i nije bilo fixno ,čini mi se da su bile negde jeftinije nove !

Ja kupio dve nove za 539 i cena je bila oko 19.000din po komadu.. Sad planiram da stavim i na Vladimirca dve nove...

Danas Vlajko nesto radio posle zimske pauze.
0ja6nl2vt1bt5blcxqz.jpg
kzdfhk8l6evxc44p2bcq.jpg

ja sam malo probao rasipac i pobacao 3x16 na oranje jer treba zatvarati brazdu.ali nisam slikao jer zaboravim mobilni .jos nisam zavrsio trazili me za frezovanje baste tako da topling jedino sutra da uslikam. uglavnom kardan pasuje po duzini a topling sam skratio predhodno i za rasipac pasuje. za dalje cemo videti

Drustvo znate da sam sredio anlaser ali ponovo poceo da me nervira!!!!!!!!!!!!!! Pali ODLICNo ali po nekad zezne 2-3 [uta pa pocne da okrece!!! 2-3 puta cvakne pa krene da vrti!!!

Rekli ste mi da skinem onaj automat odozgo i da ga polako otvorim (odlemim jednu zicu) ali sta konkretno da popravim unutar??? :sta:

nekad nagore kontakti od varnicenja pa se mogu ocistiti i poravnati malo.ali vecinom je to odradilo svoje. oslabe nekad i namotaji pa nema udarac da stisne oba kontakta. mislim da je to vecinom gubljenje vremena. pre se moglo naci bakarnih vijaka za te kontakte a sad nigde

Nazad
Vrh