dobrodol
Član
Evo ti brojevi tel:
prvi:
DOO "Ruska agrotehnika"
Novi Sad
021/6410380
i drugi:
Nikolaj Aleksej
062/8981832
prvi:
DOO "Ruska agrotehnika"
Novi Sad
021/6410380
i drugi:
Nikolaj Aleksej
062/8981832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogami i izgledao je ko "pravi RUS"kod ovog alekseja sam sad u rumi kupio rodjaku za generalku sve klipove cilindre karike lezajeve ...
nije mi jasno ovo pd broj 2 i broj 5 gdje ima oznaka "TI"zna li ko pojasnitEvo malo podataka iz knjige.na ovoj drugoj slici se vidi polozaj rukavaca u odnosu na onaj kratki rukavac.
jest tacno krupan covjek .Bogami i izgledao je ko "pravi RUS"
Na remenici imas oznake na jednom mestu jedna crta na drugom mestu dve crte. Tamo gde su dve crte prva crta oznacava pocetak ubrizgavanja nafte a druga crta sluzi za stelovanje ventila. Odvij sa prve dizne cev sto dolazi sa pumpe i na cev nabij plasticno providno crevo, dodaj gas izvuci dekompresor i zaverglaj malo da nafta krene u crevo.E sad, rukom vrti remenicu i gledaj u nivo nafte u crevu, onog momenta kad nafta krene pogledaj na remenicu ona prva crta mora biti naspram oznake. [ako imas oznaku]nije mi jasno ovo pd broj 2 i broj 5 gdje ima oznaka "TI"zna li ko pojasnit
- - - - - - - - - -
jest tacno krupan covjek .
Sa spoljasne strane gde ti je stegnuto kuciste sa cetiri srafa, odvij srafove i ispod stavi podmetace jedan ili vise. To su polusferni orginal podmetaci iz dva dela sa dve rupe za dva srafa odjednom. Ako imas tehnicki crtez mozes ih videti kako izgledaju nalaze se pored kucista.Imam problem.Spakovo sam menjac, ali sam pretego reverzibilni sklop tako da jezivo bruji sada moram ponovo da ga rasklapam(utvrdjivanje gradiva)pa bi zamolio ako neko moze da mi objasni kako nastelovati zazor da ne radim napamet.
ibaci iz brzine traktor upali ubaci samo napred pusti kvacilo i vi brujil tako isto ubaci nazad i cuj dal isto bruji .mozda si citav snop sa osovinom pomjerijo u jednu stranu .Imam problem.Spakovo sam menjac, ali sam pretego reverzibilni sklop tako da jezivo bruji sada moram ponovo da ga rasklapam(utvrdjivanje gradiva)pa bi zamolio ako neko moze da mi objasni kako nastelovati zazor da ne radim napamet.
da imaju na remenici oznake jedna crta i na drugom mjestu dvije crte jedna do druge .e sad kad remenicu okrenem ina oznaku sa jednom crtom poravnam sa oznakom i onda da okrecem pumpu i kad baci naftu tad zavrnut sarafa dva i nastelovano .a na remenici dvije crte kad stavim na oznaku onda se steluju ventili i kako trebaju da budu ventili u kojem polozajuNa remenici imas oznake na jednom mestu jedna crta na drugom mestu dve crte. Tamo gde su dve crte prva crta oznacava pocetak ubrizgavanja nafte a druga crta sluzi za stelovanje ventila. Odvij sa prve dizne cev sto dolazi sa pumpe i na cev nabij plasticno providno crevo, dodaj gas izvuci dekompresor i zaverglaj malo da nafta krene u crevo.E sad, rukom vrti remenicu i gledaj u nivo nafte u crevu, onog momenta kad nafta krene pogledaj na remenicu ona prva crta mora biti naspram oznake. [ako imas oznaku]
Ovako radis onda kad menjas NOVU pumpu.A samo za proveru paljenja neodvijas sa pumpe srafove dok neustanovis dali se pocetak ubrizgavanja poklapa sa prvom oznakom. Ako je prva oznaka prosla a gorivo jos nije krenulo onda na pumpi odvij ta dva srafa i pomeri za jednu rupu napred u pravcu okretaja pumpe.ibaci iz brzine traktor upali ubaci samo napred pusti kvacilo i vi brujil tako isto ubaci nazad i cuj dal isto bruji .mozda si citav snop sa osovinom pomjerijo u jednu stranu .
kod mene se to desilo tako sto kad sam radio menjac al mi bilo mrsko opet otvarat poklopac i tako nesto radio s njim par poslova i prestalo da bruji normalno radi i danas .
- - - - - - - - - -
da imaju na remenici oznake jedna crta i na drugom mjestu dvije crte jedna do druge .e sad kad remenicu okrenem ina oznaku sa jednom crtom poravnam sa oznakom i onda da okrecem pumpu i kad baci naftu tad zavrnut sarafa dva i nastelovano .a na remenici dvije crte kad stavim na oznaku onda se steluju ventili i kako trebaju da budu ventili u kojem polozaju
jesam li dobro skonto
da to sam razumio a kad je remenica sa dvije crte na oznaki to je za ventile i kako nastelovat ventile kako trebaju da budu koji otvoreni koji zatvoreni to mi nije jasno moram to da provjerim jer pumpu sam stelovo i prije tako remenicu na oznakusa jednom crtom .i nikad nisam mogao upalit traktor dok nisam stelovo dok ne upali traktor pa onda malo po zvuku jos dostelujem ,zbog tog mislim da nisu ventili dobro nastelovani kad je remenica na dvije crteOvako radis onda kad menjas NOVU pumpu.A samo za proveru paljenja neodvijas sa pumpe srafove dok neustanovis dali se pocetak ubrizgavanja poklapa sa prvom oznakom. Ako je prva oznaka prosla a gorivo jos nije krenulo onda na pumpi odvij ta dva srafa i pomeri za jednu rupu napred u pravcu okretaja pumpe.