Mi sipamo na poslu 15w40 maltene u vecinu traktora i zavisi opet do proizvodjaca . Krusevacko ne valja ulje !!! Sipo sam i u golfa 1.6 dizela i nisam imao problema nije gubilo viskozitet i nije ga trosio . A sa krusevackim se desava da vec na ispod 150 r c isgubi totalno viskozitet razredi se poput vode i pocne masina nenormalno da ga sagoreva pri vecim opterecenjima .Na oranju do 120-150 sati ga ni gram nepotrosi npr jd a posle za 24 sata po 3-4 l sto je nenormalno a sliva se sa meraca kao voda bukvalno i dok je novo ,to ovi nasi uzimaju za neke jeftine pare verovatno inace smo se bunili ali nevredi . A da vidite sintetika za fendta Nemacka koju moras dok je u garanciji da sipas posto samo nju dozvoljavaju inace ponistavaju momentalno garanciju maltene kao med se cedi iz kante milina videti i ostaje dugo cisto ulje i netrosi ga i negubi viskozitet ali dobro to je vec rec tehnologije cista hemija dok u ove nase masinice ide jos uvek mineralno samo .
Ima velikih razlika od proizvodjaca do proizvodjaca npr i sama tovatna mast razlike su nebo i zemlja ,ali ako ulozis u samom startu visestruko se vraca pogotovo na tanjiracama,kombajnima itd treba o tome voditi racuna .
Nemam sajlu uopste ,obrtomer napuko tako da to moram uzeti ,e sad meni iz onog aluminijumskog kucista ne viri pinjon neznam ni dali je tamo moram to rasturiti pogledati sta se tu desava . Znaci ide klasika pinjon sa malim zupcanikom u tom kucistu a sajla se natacinje na njega ???