Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je original, jer je leva APSOLUTNO IDENTIČNA desnoj uslikanoj, samo leva ima unutra te plastike i manžetnu a na desnoj nema.ČEPOVI su original, na svim krajevima ima po jedna, urezan je navoj, jedna je falila, tamo na početka kod stepeništa, pa sam napravio od stare cevi za vodovod (iskoristio navoj) a odozgo navario komad ploče (koju sam prethodno isekao da bude kružnog oblika) i navario na to parče cevi s navojem.Naravno, izbušio sam i rupu, narezao navoj i zašarafio mazalicu....za tu nisam siguran dal je original spona. cini mi se da je neko napravio tu maticu sa unutrasnjim navojem i mazalicom.telo spone je original. to je po meni najpametnije resenje jer sam hteo tako da uradim i meni ali strugaru moram neko rebro polomiti izgleda. tako sam pre na ficama pravio cepove sa navojem i mazalicom na biksnama. super resenje. unutra treba da budu dva plasticna konusna delica. jedan kao cep odozgo do navoja a dole kao prsten. i menzetna. ako su dobri navoji moze se uraditi
Za ono vreme kada je projektovan, bio je VRH, godine ga pregazile...E da su samo jos nesto odradili na njemu i bio bi VRH stvarno!!! A to je duplo kvacilo!!!! A mozda i kardan preko tockova....