VLADIMIREC T-25

Neso svaka ti cast al si ga razbuco ,po farbi na nekim mestima vidi se da nije mnogo koriscen . Ciro jer nemoze da se hartletuje ??

ako je voguce zahartletuj mesingom ili frigomehanicar ti moze hartletovati srebrom.nije vecinom problem.mozes naci i malo sire parce cevi i navuci na ova dva kraja i onda zahartletuj. milos ima sigurno pa ga nazovi.

MA pukla je na samom onom konusu gde se srafi na diznu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Danas sam pokusavao da je sredim i uspeo sam ali na kraju se ispostavilo da pusta naftu,izgleda da od varenja se ostetio onaj konus!!!! Drugu nemam... Vozio sam danas tako ali pusta naftu i posle kratke voznje dosta... Moram to da sredim....

Ovaj sa ovom soferkom pobedio sve... :haha: Sto nije stavio komplet lim i zavrsio problem za stalno... :haha: Preglednije je iz tenka nego iz tog traktora... :osmeh:

• Like
Reagovanja: PKB
Neso svaka ti cast al si ga razbuco ,po farbi na nekim mestima vidi se da nije mnogo koriscen . Ciro jer nemoze da se hartletuje ??
Nije puno koriscen samo je nestucno radjeno sa njim,bivsi vlasnik nije sanirao kvarove vozio tako,dolivao preradjeno ulje,lezajevi u pogonu pumpe su se raspali,nije mi jasno kako je uopste radila, leva cizma samo sto nije otpala,donja 4 brezona proklizala a ftifnove uopste nije imao.

• Like
Reagovanja: PKB
soferka mu staklo od sibera a stranjku spremio da se besi ako ka neproda.zesci krs koliko vidim .takvima nebih ni dao traktor.i koliker bi pokvarili.danas sam jos goreg ursuza radio. ko u ratu da je bio. pola stvari neispravno ,slomljeno ,nedostaje ili budzeno. takve gazde bih ja iscepao iseckao i da budu i gladni i zedni da vide kako je

Da vidis ti druze kako se moj deda (sa kevine strane) ophodi prema masinama!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imao je Vladimirca,zao mi je sto ga nisam ja uzeo makar za delove,skrsio ga u rekordnom vremenu!!!! Sad ima Ursusa i 539 sto ti kazes NEPOSTOJI nesto da nije polomljeno i vareno ili budzeno i skinuto... Uzas!!!! Zar je moguce da nece da uloze malo para da traktor koliko toliko bude ispravan!!!

imam slike da vidite kako izgleda ali nista od toga dok kopjuter moj nesredim.pa to je za ubiti. sredio mu alternator i remen danas jer su ga naspanovali od auta i bez zatezaca posto je nategnut na mah i remen od auta jos 9,5mm. kutije za akumulatore nisu ni bile a to su i nogostupi ujedno. blatobrani polomljeni nacisto i hauba. instrument table nema kao ni instalacije .prednji trap ceo se raspao i izvaren a hidraulika neispravna i fale delovi svud. jedino motor je skoro uradjen i moj zet daljni se zaleti i kupi za 1100 eyr. lud 100%

Kako daljni zet ??

Jeste videli onaj sto sam kacio link od ranije 91 godiste sto ima 400 rc kao lutka jaoj gledo sam ga x puta ali cova trazi neverovatnih 3500 eura .

- - - - - - - - - -

http://www.polovniautomobili.com/oglas4172053/vladimirac_t25/

- - - - - - - - - -

sestra i ja smo treci rodjaci pa njen muz. zato kazem daljni zet a i sto dalje mu lepa kuca.kreten kompletan. i meni se cini da je to jednog clana bio vlatko. ma mozes ceniti koliko hoces kad je pitanje posto ces ga prodati. moj za 3500 eur bi bio zlatan. a ovako ce za 1000 biti jako dobar

Znam na koga mislite moze biti da je slican .

- - - - - - - - - -

Izgleda da jeste ima na 60 strani ove teme njegove slike ,clan Aca 1974 .

Slabo ima starih clanova da se pojavljuju u ovoj temi volleo bih da se dele jos iskustva sta kako neke inovacije to najvise volim da vidim kako je neko nesto resio bude i meni odma drago . Gledo sam razvodnik kako su ljudi izmestali pored sedista ,meni je zgodno bas na ovom polozaju neznam tako sam se naviko . Lepo su neki clanovi resili kabine sto su pravili itd volim da vidim lepe sredjene traktore pa da ja dobijem jos vecu volju da se jos vise potrudim :osmeh:

bice i toga samo polako. oskudacija u novcima mnoge kao i mene zeza da bi se sta pametno uradilo ili preradilo. ali doce bolje vreme nemoze i ovako doveka.bitno je da je ispravan i radi a taklo ce i da zaradi.

Pa to je strasno sve se manje ima i sve je teze i teze neznam dokle ce ovako ali je sad katastrofa.

Jeste videli onaj sto sam kacio link od ranije 91 godiste sto ima 400 rc kao lutka jaoj gledo sam ga x puta ali cova trazi neverovatnih 3500 eura .

- - - - - - - - - -

Mnogo je to para za Vladimirac.Ja mislim da covek i nece da ga proda nego eto stavio u oglase ako se neko upeca.Kakvog je vladimirca moj kolega prodao pre godinu ili dve.Valjda bese '89.godiste jos uvek fabricke gume,sve cakum pakum za 1900e.A meni je sad krivo sto nisam uzeo jednog iz Zitoradje,cenio ga covek 1450e,'86.godiste,kao lutka.Kao kupio nov traktor pa mu ovaj visak.Uglavnom hocu da kazem da su im cene mnogo nize od 3500e.

Nazad
Vrh