E i ja sam ove nedelje korisno iskoristio ovo lepo vreme da malo doteram u red ovog mog "malog Rusa". Pitao sam Vas za boju, pa pošto u saobraćajnoj piše narandžasta, odluka je pala na tu boju i moram priznati da mi se više sviđa nego ona bivšeg vlasnika, DREČAVO CRVENA...
Evo slika kako je izgledao kada sam ga kupio, i sada posle "kozmetičkih radova"...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Danas sam nameštao instalaciju za rotaciju (jer je nije imao), pa sam usput, kad već otvaram instrument tablu, odradio i signalizaciju (žmigavci, pozicija, štop-svetlo) i kontrolne lampice na samoj tabli.Sada SVE RADI, sija ko novogodišnja ulična rasveta.
Što se tiče alternatora, našao sam u čemu je bio problem: SVE PO MALO...
Naime, kao prvo, kleme na akumulatoru su bile labave-pritegao, promenio regler i stavio nove četkice-zalemio, sada i TO RADI i puni akumulator kako je propisano.
AMPERMETAR CRKAO NAČISTO i nema mu spasa, ide Vašar, Vlatko će dobiti novi...
Ostaje mi samo da nabacim retrovizore na obe strane i da ugradim brisač prednjeg stakla...
Moj traktor je izgleda neki vanserijski, čitam vaše postove od prethodnih dana i vidim da je član PKB imao problema sa manjkom goriva u rezervoaru, tj, smatra da mora da ima bar 10 l u njemu da bi u radu funkcionisao normalno.
E ja tih problema (neznam zbog čega) nemam, jer kada sam neki dan stigao kući, rekoh da proverim koliko nafte je ostalo, kad umalo ne padoh u nesvest, u traktoru je ostalo SAMO 2 litra, prvo nisam mogao da verujem sopstvenim očima, nanovo obrišem merač, nazad u rezervoar, izvadim i OPET... A nisam primetio nikakvo "secanje" ili drugu nepravilnost u radu motora...
Šta je ovaj bivši gazda smislio i iskombinovao, pa prepravio tako da traktor može da ide do poslednje kapi nafte, jbmlga...?