VLADIMIREC T-25

Samo bi dodao da moze vise da nosi na polugama od 533 i da ima jacu hidrauliku,kao i da je tezi od 533... Ali su tu negde...

Ciro@----Skini one cevi odgore pa kljucem odvij taj poklopac sa dizne ali ces morati i drugim kljucem mislim 27 da obuhvatis diznu da se neokrene kad budes odvijao i zavijao taj poklopac. Platnu nediraj nego samo navij malo TEFLON traku na navoj iznad platne i zavij poklopac i nemoras ni puno da ga zatezes.

Za to nemoram da skidam diznu sa traktrora??? A zasto da nediram platnu??? Jer mogu bar da je ugrejem i naglo ubacim u vodu da se malo omeksa??? :sta:

Da bi mogo da je cestito stegnes moras diznu skinuti i stegnuti u stegu [ sraustok ].A platna se verovatno zapertlovala u navoj tako da jedino da probas da je odvijes.

PKB a na blokadu diferencijala si zaboravio. 533 je nema tako da je i tu vladimirac u prednosti.

Pozdrav ekipo !
Resio sam da zamenim sva ulja u Vlajku jer ih nisam menjao od kad sam kupio traktor. Napravio sam,120 sati za to vreme pa mislim da bi bio red... E sad ako bi mogli da mi kazete gde sve Vlajko ima ulja za zamenu , koje ulje gde ide i koliko ? Vozim ga 3 god. tako da nemorate da mi crtate vec onako , ukratko....
Trebalo bi da sam pohvatao sve ali me nije sramota da pitam... vise glava pametnije od jedne !
I imali jos nesto nasta treba da obratim paznju.... POZDRAV

e u tu blokadu starog tipa na 533 zaboravi. i kad je bio nov jako lose sluzi a sad je neces ni naci deo za promenuti a kamoli sta drugo. na 539 je prava kandzasta blokada i to se moze da meri sa vladkovom. jedinu prednost imaju pojedini sa duplim kvacilom .ali po vucnoj sili nemogu mu prici. fergin hidraulik jedino po preciznosti je jos uvek konkurentan mnogim traktorima i tu mu dajem prednost.sve ostalo tropa. vlatkov motor izvadim za sat posla sam a fergu da razdvojim trema nesmalo ceo dan.vec 3 dana radim fergu zbog kvacila i semeringa spojnicke jeb... ga konstruktor. sto se tice ulja u motor 7L. u bos pumpu 0,1L i hidraulik 6,5-7L .tu sve motorno ulje ide. u menjac 10L , kuciste hid.pumpe 0,3L kuciste volana negde oko 0,7L reduktori zadnji 2x 1,5L i prednji lezaji tockova. sve ide sae 90. mozda neku stavku nisam bas tacno rekao ali svud imas merace cepove za nivo. ocisti pred filter goriva i filtere promeni ako nisi odavno. oprati filter ulja i hidraulike.vazdusni filter

Nisam imao blokadu na 533 sad imam ,imao sam dvostepeno kvacilo ali me je zezo puz i one zajebancije oni segmenti volana gde sam imao problema sa tockovima koji su samarali povremeno pa ga malo cimnes on se smiri a sve vise i vise se povecavalo . A cifra neka da se odradi to znam da je bila ohohoho tako da nisam to odradio. Jeste precizan i jak hidraulik dize sam sebe ferdza na poluge bez problema . Kardan jel ima vlajko pogon preko tockova ???????? Dalje prictupacniji osiguraci dd na ferdzi dok dodjes do kutije osiguraca haha ,merac za gorivo ipak ima tako neke sitnice na koje su Rusi mislili a znace jbg . Ma mene i ostali imt-ovi traktori razocaravaju iz dana u dan !!! imt 565 novije serije , 558 ,577 novi tip ima toliko zakomplikovanih stvari i stvari koje nemoze ni konstruktor da resi !!!

Ja sam oro sa dvobraznim oltom i to bez tocka jeste da se 2013 oralo jako dobro u nasim krajevima i imam samo reci hvale za sad . 539 i nije neki orac ali nije u tom rangu treba ga porediti sa 533 ako cemo realno !!!!

E sad ce uskoro da poredimo Vladimirca i sa IMT 549... Sad ipak se oseti da je 539 jaci od Vladimirca... Motor ima 3 klipa i vise konja...

Vladimirec nema pogon kardana preko tockova...

• Like
Reagovanja: PKB
Pa razmisljam Ako bi mogao da obradjujem sa njim 8 do 10 ha da ne uzimam t40 ne znam da mi nije veliki zalogaj a i ovaj vlajko moze da se nadje za manje para.bolje za razliku da kupim neki prikljucak. A sa 539 mislim da bih mogao da obradjujem toliku povrsinu.al on je duplo skuplji...pa zato pitam al naravno da nisu ista klasa...

Pazi ovako ja sam UVEK za veci traktor... Zasto??? Zato sto uvek tezim da prosirim povrsine koje obradjujem... E sa T-40 i mozes da se prisiris dosta a sa Vladimirca zaboravi....

Sad ti najbolje znas sta planiras i kako... :ppozdrav:

Ako 539 moze da radi 10ha moze i vladimirac,zasto mislis da vlatko ne moze raditi?
Uzmi ti vladimirca pa ako budes planirao da se prosiris lako ti posle zetve uzmes t40

Nazad
Vrh