VLADIMIREC T-25

Recite mi jer to novije kuciste volana teze dobija prazan hod od starijeg tipa??? I po cemu je bolje to novije ako jeste vec????

izgleda je samo malo prostije uradjeno i duze traje. nisam video staro pa nemogu tacno tvrditi ali ako ga i budem menjao samo servo ce doci u obzir ili orbitol. ali otom potom

img0404.jpg

Milos t25 ovako izgleda kuciste .Dali su oznake semeringa i lagera za ovaj model?

Jer moze to novo kuciste (novi tip) umesto starog tipa da se stavi???? i jer je to bolje resenje ??? To jest dugotrajnije???

Nije isti raspon rupa na novom i na starom tipu kucista volana. U principu moze se "rotirati" i montirati ali treba medjuploca...

Mali a VELIKi traktor ustvari... :osmeh: Ovaj ga bas preterao,pa teret je bre tezi od njega 15 puta...

Gledo sam to od ranije straota sta je covek umislio hahha ali dok krene drz nedaj a posle za zaustavljanje jos gore.

Meni nesto leluja levi zadnji tocak otvaro sam dva puta poklopac zagledo vamo tamo .Podizo na dizalicu x puta osluskujem okrecem ali nemogu da prokljuvim sta je u pitanju . Cuje se malo ali zvuk kao prenos zupcanik o zupcanik nista strasno ali nema lufta i kad ga okrecem ovako necini mi se da leluja .Kriva je malo felna dali je moguce da je kriva i poluosovina pa da prenosi na tocak samo kad idem brzo vidi se onako kao pravi malo osmice . Sta Vi mislite?????????

Drustvo imam jedan problem sa Vladimircem!!! Ovih dana sam ga malo uprego i poceo je da mi pusta naftu na jednoj dizni!!!!!!!!!!!!!!!!
Znate onu veliku platnu na sredini dizne!!!
Dal smem to sam da rasturim i da zamenim tu platnu ili sta da joj radim??? :sta:

E da se pohvalim danas sam kipovao punu prikolicu suta na deponiju radi savrseno kipa . Problem je bio sto je rucica bila zaribala od nekoriscenja sad radi ko doksa sto se tice toga !!!

Ma mora da radi Vladimirec je to.. :osmeh:

Sad mene zajebala samo jedna dizna... Pusta malo pored nje ali nervira me!!!!!!!! Polako pocinje da lije po stublini i tu ce na leto da nakupi prasinu gomilu!!!

Ma da i kad se ugreje ima da isparava da smrdi valja resiti i to i ja polako resavam malo po malo koliko se moze ima vremena i volje i sta mogu da nadjem jbg. Sad se upravo prepirem oko poredjenja 533-vladimirec imo sam i jedno i drugo jbg jos nisam dovoljno iskusio vladimirca ali samo kazemm nemojte suditi dok neprobate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma resicu i to nije problem... Nevolim ja da mi traktor negde curi... Nakupi se prasine posle uzas!!! Moracu da vidim dal mogu ja sam da otvorim diznu tu a da ne poremetim nesto da posle treba stelovanje neko...

I sta kazes koji je malkice bolji 533 ili Vladimirec po tvojim nekim iskustvima do sad koje si stekao??? :osmeh:

Pa za sada jbg 533 ima preciznu hidrauliku ovaj nema ali nadogradjuje sa potisnom silom za neke poslove moze mnogo da koristi ,pristupacniji su delovi na vlajku . Mnogo je zakomplikovan prednji razvod tj zupcenje na 533 koje moze stalno da pravi problem . Lakse pali vlajko ,okretniji je vlajko u brzini tu su negde / Kocnice su jako dobre i tu i tamo ,volan mi je lako okretan i tu i tamo . Malo me nervira sto je neki put stvarno dosta bucan ,potrosnja mislim da i 533 dosta malo trosi ali je vlajko opet u prednosti . Moze da nosi vise velicina guma . Da i naravno hidraulik ovaj moze da koristi obe rucice istovremeno dok ferdza npr za kosacicu moro je onaj dodatni ventil za kosacicu da se montira sto je takodje velika prednost . U blagoj je prednosti vlajko .Ali tu su negde .

Nazad
Vrh