VLADIMIREC T-25

Ja planiram mog kasnije da ofarbam ali farbo bi mu samo sasiju i felne . Nebih motor i trup tj menjac cizme reduktore to mi se nikako ne svidja kad se farba ovako se vidi gde sta kako .
Uf al su lepe gume kad su nove . Da imam novaca ko sto nemam ahahhahha:osmeh: Pa da ga okitim sa novim gumama ali nema se!!!

Dao sam 900 evra u utorak idem da ga dovezem, potovaricu ga u prikolicu traktorsku ,ima nekih tridesetak kilometara od mene,kad stigne bice fotografije.Uzimam ga na rizik,lik kaze da je bio besprekorno ispravan kad je ostavljen,videcemo.

• Like
Reagovanja: PKB
to sto on kaze okaci macku o rep. da je besprekoran nije i to se vidi po masnicama od ulja ali to srecom nije veliki problem najverovatnije. izmenjaj sva ulja i filtere za gorivo i predfilter pa vidi kako ce raditi i primati gas. moze biti do pumpice za gorivo , povratnog ventila a mozda i od stajanja malo zeza. operi ga odmascivacem pa ces posle najlakse videti gde pusta ulje i to resavaj. bice to dobar traktor samo manji servis obaviti i mir. kod milosa t25 imas delova i polovnih i novih

Kako on curi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lele majko mila kako mogu da voze tako traktore a da cure na sve strane... Ulja ZAMENI OBAVEZNO pa koliko kosta da kosta!!!
Odmah naruci gumice za Razvodnik i za Klip hidraulike to momentalno!!!

OPERI ga DOBRO da vidis gde pusta posle i to da saniras.... Filtere za gorivo,pa i rezervoar operi...

Cim ga doteram sledi mu pranje i kompletan pegled da vidim sta mu fali,napravim specifikaciju delova i odjedared narucim sve,a vi ste tu za strucnu pomoc jer ja sam ovaj traktor kupio upravo zbog vas i vaseg hvaljenja Vlatka kod mene u kraju skoro i da ih nema,meni je potreban da odradjuje neke lakse radove sakupljac prskalica prikolica.

Neces se pokajati sto si njega izabrao... Jako je mali potrosac tako da je odlican za prskanje,sakupljanje sena ma za sve sto se netrazi neka velika snaga traktora..

Ja njega najcesce teram u transportu kad treba da prebacim neke sitnice ili nesto lakse,seno,slama mada neplasi se on ni vecih malo tereta naravno sve u granici za njegovu snagu...

Da te sluzi dugo i neka je sa srecom... :ppozdrav: Sto se mene tice pomocicu koliko god mogu kao i uvek... :ppozdrav:

na hidraulicnom klipu ako curi ulje oko osovine ima set gumica i nije skup.ako je na onom malom pipku za podesavanje visine te gumice nemaju u ovom setu nego se kupuje klipcic sa gumicama.on je 5 eur. sad sam u rumi to kupio i nisu me mogli zeznuti jer po velicini gumica sam primetio da ih nema. onda se ukrajinac nasmejao i izvadio klipcic sa gumicama. to retko ko zna da tih nema u setu za reparaciju. bar u sadasnjim pakovanjima sto se prodaju. ni dihtunzi za motor nisu svi kompletni. NESA1 cestitke za kupovinu i nek te posluzi dobro. dobri su to tenkici

Danas ih nema u garninturi gumica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA kad sam poslednji put to menjao i video da nema izvadio sam jedan komplet jos od pre i tu nasao te male gumice... Ali ostao je moj stari klipcic.... Sledeci put cu morati i ja da ga narucim jer gumica zasebno vise nema izgleda...

Hahah dobar izbor . Polako ce se ispostaviti tvrdnje nasih kolega kao OPRAVDANE u pohvalama ruskog diva :osmeh: !!!

Danas sam doterao vlatka prvo je lepo opran a onda je krenulo rasturanje za pocetak upravljacki sistem gde se ispostavilo da je zaribao donji lager na osovini .Dajte mi broj lagera i semeringa da sutra kupim.Ceo dan sam imao guzvu nema ko nije doso iz sela da vidi cudo kao da sam mecku doterao.

• Like
Reagovanja: PKB
Danas sam doterao vlatka prvo je lepo opran a onda je krenulo rasturanje za pocetak upravljacki sistem gde se ispostavilo da je zaribao donji lager na osovini .Dajte mi broj lagera i semeringa da sutra kupim.Ceo dan sam imao guzvu nema ko nije doso iz sela da vidi cudo kao da sam mecku doterao.
Semering kucista volana noviji tip volana (kao sto je kod tebe) 50x70x10 Lezaj konusno valjkasti 977908K dvoredni kuglicni koji vrsi glavni prenos u kucistu volana nemam oznaku....... :ppozdrav:

konusno valjkasti je na dnu osovine a onaj dvoredni i nema oznaku na novom sto sam kupio jer nije standardni lezaj. namenski je spresovan sa kao remenicom sto vrsi prenos. on je 10 eur bio.a ako ti taj ima lufta obavezno menjaj.

Nazad
Vrh