Samo ti zezaj...:
Nema ljutnje druze... Taman bilo zgodno za zefrkanciju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ti zezaj...:
Pa čovek mi lepo rekao da u boš pumpu se NE SIPA ULJE ! ! !Nema ljutnje druze... Taman bilo zgodno za zefrkanciju..
Nesto mi se cuje iz leve cizme i onog dela sto ide prema zadnjem tocku na vladimircu kao da puca nesto unutra da je neko imao takvih problema ??
Imao sam na raspolaganju 27 pa onda 32, ovo od 29 je pretpostavka, hvala na obaveštenju Miloše, ajd kad si već tu, odgovori mi na postavljena pitanja u vezi pritiska ulja i amperaže?Dizne (brizgaljke) na Vladimircu se skidaju kljucem 30.!
Po Vašim preporukama , danas sam rasklapao "brizgaljke" i očistio dizne.
Po završetku, da isprobam uspešnost rada, upalim traktor, i stavim ga na 1500 obrtaja, polako krenem da popuštam gas i ostavim na 800 obrtaja, gde nastavi da radi JEDNOLIČNO I BEZ ONOG ZALETANJA i vratim ga posle munut,dva, na 1000.
Primetih da sada pokazuje pritisak ulja odmah po paljenju 2 bara, što ranije nije bio slučaj (tek kada se zagreje i tada stoji između 2 i 3 bara).
Jel to ima veze sa čišćenjem dizni?!
U radu sam primetio da je za skidanje "brizgaljke" potreban ključ 29 ???!!!
Još nešto kazaljka ampermetra mi stoji skroz udesno, u plusu,gde treba da bude normalno?
HVALA SVIM ČLANOVIMA koji su svojim predlozima da ovo odradim doprineli pozitivnom ishodu današnjeg rada...
Usput, rekoh da istočim i ulje iz pumpe hidraulike i zamenim ga, i šta mislite koliko je izašlo?
Ajd ĆIRO92 pogodi ako možeš????