VLADIMIREC T-25

Nemam klingerit dobice on tu diht masu onu crvenu samo kad ja sve ovo resim posto ko zna mozda cu ga opet otvarati da nemackam bezveze !!!!

- - - - - - - - - -

Necu sigurno dozvvoliti ovako da mi ostane nevolim ni ja bas da mi curka,flisuje bilo gde ali jbg nemoze se sve ni odjednom !

Ja sa mojim Vladimircem u zadnje vreme ne kipam vise NISTA,a ulje sam menjao u hidraulici prosle godine tako da sam i ja bez veze otvarao taj filter... Napravi ponovo dihtung i namazi diht masom tad ence da pusta siguran sam...

Ma pogresio sam debelo sto nisam zamenio ulje u hidraulici sad kad sam menjo pumpu debela greska imo sam ulja nego ajde nije mu tu o glavu da menjam moci ce on za njega nije to nista itd i potrosio sam nesto ulja te daj za testeru u lanac te daj dospi ovamo,te dospi kad sam menjo mojom greskom mi ispadne krpica iz cevi iscurri mi nesto itd , sad nemam dok neuzmem opet mada cu izgleda resiti i to zamenim lepo i miran sam !!

Trebao si da zamenis i to staro ulje ko zna kakvo je a ipak si stavio novu pumpu.... Nije on toliko osetljiv ali sta valja valja...

Ja sam zamenio juce i danas skoro sva ulja u njemu sem u motoru to cu bas pred sam pocetak sezone.... A da nisam zamenio ni u menjacu jer sam to skoro menjao i ulje je dobro...

hoce se desiti da prilikom radova na hidraulici potpadne trunka ili smece u ventil i ostane otvoren. tad ulje samo kruzi uzalud. nekad je dovoljno i izvaditi sve napolje i ona sklizne u povratni vod i filter je pokupi. ali ocisti to prvo i spakuj .ako bude isto otvaraj poklopac na kucistu pumpe .imas 4vijka i tu je viljuska koja se steluje na vijku M6. znaci otpustis zakrenes otprilike viljusku i dotegnes. ulja je otprilike tu u nivou sa poklopcicem tako da nece izaci previse a mozes ga i pokupiti u kanticu ispod nek curi.poklopac ti je pravo gledajuci u kuciste a ne bocno ka prednjem kraju

• Like
Reagovanja: PKB
JA se nisam lepo izrazio mislio sam sa prednje strane kad pogledas na kuciste a ne sa prednje strane traktora.. ::sramota::

Hm cudi me na vladici kazu da je neunistiva radilica ,ali opet sve ima svoj vek moze svasta da se desi mehanika je to !!!

- - - - - - - - - -

[video=youtube_share;uCgBIrQScOI]http://youtu.be/uCgBIrQScOI[/video]

- - - - - - - - - -

Ali gledaj sta rade ljudi jbg ipak je on kupljen da radi ne bas da se cuva pod staklenim zvonom , nas drug Cira nam je demonstriro njegovu poteznu moc i korist u transportu . Treba opet imati granice u svemu ali i sami znate koliko su delovi za njega pa se ljudi oslanjaju na to bolje ga iskoristiti maximalno pa uloziti u njega neki dinar ,barem ja mislim tako .

za savorisa i uopste berac nije prevelika sila za vlatka. savoris je zakacio jednom prilikom roto drljacu od 2,5m zahvata i radio sa njom. i uopste sta radi dobro je vlatko citav. berac koliko znam ide ili 1 brzina ili II usporena. radilica ima vise nacina zasto moze puci a najcesci je to sto svi kace preterano velike masine jer rus je to. druga i najbitnija i kad se radi motor svi samo sklopove promenu[ klip karike ,stublina] a radilicu ni neprekontrolisu. to je vecinom najveci razlog. nju ubija luft na lezajima i deformisanost bloka na lezistima. pre ce puci lamela na opterecenje nego radilica

• Like
UF RADI HVALA BOGU . Problem je bilo samo u onom ventilu sto ste mi pricali skino sam ga izbriso produvo malo kroz njega bilo je nesto u njemu i sad radi extra e sad idem da zadihtujem poklopac od hidraulicnog filtera i da zakacim ciklon pa ovih dana da pobacam to da vidimo kako ce masinica tu da se pokaze jos nisam sa njim nista pomocu kardana radio tako da ovo ce mu biti prvi laksi test .

- - - - - - - - - -

HVALA DRUGARI NA POMOCI !!!!

UF RADI HVALA BOGU . Problem je bilo samo u onom ventilu sto ste mi pricali skino sam ga izbriso produvo malo kroz njega bilo je nesto u njemu i sad radi extra e sad idem da zadihtujem poklopac od hidraulicnog filtera i da zakacim ciklon pa ovih dana da pobacam to da vidimo kako ce masinica tu da se pokaze jos nisam sa njim nista pomocu kardana radio tako da ovo ce mu biti prvi laksi test .

- - - - - - - - - -

HVALA DRUGARI NA POMOCI !!!!

Zamoni to ulje u hidraulici!!!! Ako filter ne pokupi to trunje opet ce da zaglavi ventil!!!!!

Zadihtovo sam i poklopac , resio lance na polugama .Ali imam jos jednu zezanciju tero me djavo da cackam drukalicu od pumpice i malo mi sad flisuje na samoj osovinici drukalice to je toliko malo ali mene opet iritira . Sta ima unutra ??

Odvije ima jedna gumica unutra izvuci drukalicu.... :osmeh: I meni se to desilo jer je nisam koristio dugo vremena (sad filtere necu ni da menjam skoro sve Ed sipam)... Propala ona gumica unutra... Odvij sa klestima i izacice drukalica komplet ima jedna gumica unutra...

• Like
I ja sam se upravo danas zabavljao sa tom pumpicom, "flisovalo" kako kažete, jest vraga, ostao sam kratak za cele 2 litre nafte za mesec dana, na tom vašem "flisovanju", kap po kap- POPLAVA.
PKB, druže, popravljaj to pod hitno da i ti ne budeš kratak...
Nije u pitanju bila gumica.
Kada sam kupio Vladimirca, nisam primetio da je prethodni vlasnik malim čekićem izlupao tu pumpicu tamo na vrhu gde je ona rupica, jer je polomio tu drukalicu, pa da zamaskira...
Proširio sam tu rupicu i u osovini probušio rupu pa urezao navoj, stavio šraf sa gumicom, evo mu ga...
Prekrio sam traktor ciradom, jer nemam garažu za njega, i danas vratio akumulator na mesto, pa da ga probam upaliti, i upalio je, uz upotrebu dekompresora, na drugo verglanje, rekoh, da vidim koliko nafte ima u rezervoaru, bilo je 6, ZNAM, e sada ima 4...
Idem sutra na tehnički i da odradim registraciju ako stignem...

Znaci predhodni gazda sa cekicem popravljao drukalicu.. :osmeh: Cime li je popravljao ostatak.. :haha:

Nazad
Vrh