Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je van svake logike. jedino sto mi pada na pamet je da ti sat od ulja blokira dok je hladno ili je zapusenje cevi koja vodi do njega pa kad se razgreje ulje on tacno proradi. sta bih ja dao da je meni i 3 bara pritisak , ovako imam problem pronaci gde mi pada naglo pritisak. meni je Ciro zbog losih kontakta prespojila i ostao ukljucen alnaser.srecom nije dugo jer sam po zvuku regisrovao i odmah ugasio i klemu raskacio da bi stao.Pozdrav svima.... Nesto mi nije jasno,pa ako neko moze da mi pomogne.... Kada upalim vladeka,kada je hladan,pritisak ulja jedva dodje do 3 bara....kada se zagreje drzi oko 4bara.da li je normalno da na hladnom motoru bude pritisak ulja manji nego kada je zagrejan?
Sve je to normalna pojava. Samo nemoj da ga teras dok se ulje malo ne zagreje, stavi mu neki karton na ventilator brze ce se zagrejati, posle ga skini.Pozdrav svima.... Nesto mi nije jasno,pa ako neko moze da mi pomogne.... Kada upalim vladeka,kada je hladan,pritisak ulja jedva dodje do 3 bara....kada se zagreje drzi oko 4bara.da li je normalno da na hladnom motoru bude pritisak ulja manji nego kada je zagrejan?