VLADIMIREC T-25

Ma to je par njiva izorano sa njim, ostalo se ore drugim traktorom. Sa vladimirecom nije orano jedno 20 god, pa smo ove god resili da ga malo uposlimo, ali to je skoro nista.

Ovaj u Pljsku pobedio sve!!!!!!!!!!!!! Vladimirec i 3 brazde prevrtac!!! Ali pogledaj zemlju covece pa ni pesak joj nije ravan.. :haha:

BAs mali teg ima napred... Da je zemlja kod nas kao i kod njih sve bi postizali da odradimo za Vladimirca... :osmeh:

ipak sam dobro video .to je OLT -PTO2 10 col kao i ja sto imam. sad je u fazi sredjivanja .malo slabasna konstrukcija ali jedan od najboljih plugova za plitko oranje i baste. tvoj je u niskom podesenju i na prvoj rupi topling zakacen. kod mene je srednje podesenje i trebalo bi u 3 rupu odozgo da ide. ali izgleda da mi je topling dugacak. nikako da dobijem dobar ugao ranika.

To se resava garaziranjem. Kod mene posle 31 god jos uvek nije rezeorvar nista pokazao. Ima i ta guma ispod uticaja ali ako je traktor makar u periodu dok ne radi na suvom onda nema problema.

gde god je guma i lim jedno uz drugo korozija krece.a fala bogu i nafta je bez vode i puta godine i krater je tu. ako je veca rupa zaletujes sa limom od konzerve[sardina, narezak] to se jako lepo letuje i dugovecno. neznam ni sam koliko sam ih okrpio i celih dna rezervoara izmenuo.

Poslednja izmena od urednika:
[
bc89ce292534328.jpg
[/URL] [/IMG]Mali traktor odrađuje veliki posao....

Vladj druze ovako da ga sredis ti... Ima da budes glavni u selu.. :bravo:

- - - - - - - - - -

A tk prikolica kako mu je dobra.. Legla mu ko budali samar!!! Pogledaj kod njih sta sve moze da sa nabavi sve orginal za Vladimirca!!! Prednja hidraulika orgina,onda servo upravljac orginal!!! Da je meni da ovde kod nas moze da se nadje orginal servo upravljac!!!! :spavam:

- - - - - - - - - -

E sad je ovaj jos zesci dobio i nov motor!!!! Ovo je stvarno traktorce prva liga postao!!!

Sto se kod nas nemogu naci onakvi prekidaci za svetla i paljenje i jos takav sat za obrtaje i te sitnice... Kod njih je Vladimirac mnogo cenjen kad sve te stvarcice ima orginal za njega..

Neznam samo dal je ovaj servo upravljac orginal za tega dal se tako kupuje i samo nasrafi??? :sta:

Nazad
Vrh