i meni nesto alnaser slabo okrece.sumnjam na rotor jer dva vijcica su se odvrnula od poklopca iza statora do bendiksa i ostetila rotor [izgrebala] .ovako sam ga sredio i sve ok ali najverovatnije da to ostecenje od pre zeza. akumulator od 55ah ga upali ali skoro nov. juce nece ja od drugara donesem od kombajna 143ah dosta dobar kad on opet jauce. dopunim punjacem moj 20min on zgruva iz cuga. sklopovi [hilzne,klipovi, karike su dobro i glave koliko sam video jer ima dobru kompresiju i netrosi ulje a nema dima skoro uopste nikakvog. jedino kad tek upalim vrlo malo plavicast sto je i normalno po meni. jedino me muci sa pritiskom ulja jos sam mu i sae40 nasuo pa opet kako se zagreje opada drasticno pritisak. na temperaturi od 80 stepeni ulja pritisak pada na leru skoro na 0 a pun gas oko 1-1,5. kad je hladan 3-3,5 na leru.a to tako kod mene nemoze.srce i krvotok najbitniji .zato umesto inekcije dobice cekic pa ce da vidimo. ali najgore do radilice doci da se izvadi skoro ceo motor sem sklopova moram razbucati. lezajevi nisu losi i na standardu jos uvek ali aksijalno ima lufta dosta a i sve caure na osovinama moram pregledati. negde gubi ali vidovit nisam. pokusacu da slikam ali da postavim ovde bice zeznuto. moram i komp na popravku izgleda pun virusa. stalno gubi konekciju sa mobilnim telefonom preko kojeg mi je internet