izvinjavam se svima, samo trenutka. nemam iskustvo o traktor, koje bolje vladimirec t25 i imt 533, 539?
Druze prelistaj malo ovu temu, makar 10 puta smo pravili poredjenje bas ta 3 traktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izvinjavam se svima, samo trenutka. nemam iskustvo o traktor, koje bolje vladimirec t25 i imt 533, 539?
Ja godinama koristim od 97A i pali odlicno.Koje akumulatore koristite na vladimircu? Mislim na snagu, imao sam do sada 110A na njemu, ali garantujem da moze paliti i sa manjim, posto pali na zub vruc/hladan, kad god....
ko tako lose promesa boju pa je ispao u 2 nijanse. jedna vise ciglasta druga crvena.jako lepo uzorano. moze neka slika pluga i koji je. interesuje me zbog kacanja toplinga. nisam siguran za kacenje jer meni nesto nepasuje. ili je topling predugacak ili mesto [rupa] neodgovarajuca. neznam tacnu duzinu njegovog toplinga. imam stari od 533. moj pali zasad sa 55ah sa auta ali hladan uz pomoc dekompresora. mozda bi i ovako mogao ali nebih da akumulator i alnaser naprezem. ako je ispravno sve palice sigurno sa 80-100 ah bez problema uvek. ako nesto nevalja nece mu ni tenkovski pomoci kao ni bilo kijem drugom motoru.za alnaser je bolje sto jaci i bolji ali zelje i mogucnosti nas mnogih su razliciteSamo reci hvale imam za njega, mali potrosac, okretan i prolazi svud. Inace oko motora nista nije radjeno, ima 1400 sati i samo je prefarban letos..
Koje akumulatore koristite na vladimircu? Mislim na snagu, imao sam do sada 110A na njemu, ali garantujem da moze paliti i sa manjim, posto pali na zub vruc/hladan, kad god....
ko tako lose promesa boju pa je ispao u 2 nijanse. jedna vise ciglasta druga crvena.jako lepo uzorano. moze neka slika pluga i koji je. interesuje me zbog kacanja toplinga. nisam siguran za kacenje jer meni nesto nepasuje. ili je topling predugacak ili mesto [rupa] neodgovarajuca. neznam tacnu duzinu njegovog toplinga. imam stari od 533. moj pali zasad sa 55ah sa auta ali hladan uz pomoc dekompresora. mozda bi i ovako mogao ali nebih da akumulator i alnaser naprezem. ako je ispravno sve palice sigurno sa 80-100 ah bez problema uvek. ako nesto nevalja nece mu ni tenkovski pomoci kao ni bilo kijem drugom motoru.za alnaser je bolje sto jaci i bolji ali zelje i mogucnosti nas mnogih su razlicite
Ma za boju ne pitaj nista, dok smo mi bili na moru deda uzeo traktor i prefarbao
O ovom se plugu radi..