Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo je off topic ali licno sam se uverio sta uradi elektronika nekoj masini unisti je nacisto ipak je poljoprivreda zahtevna ,mora se raditi u raznim uslovima smenjuje se prasina ,vlaga ,velike vrucine,hladnoce teski uslovi . Sad su je nagurali u sve moguce i pogonske masine i prikljucke a najcesci problem upravo ona napravi. A kad ona zakaze najcesce je nedovoljno ulagano u alate za dijagnostiku i lose obuceni majstori. ....Itd da neduzim cista mehanika i teraj ,kad nesto zakaze slepaj do mile volje ,pre svega jeftino odrzavanje sto je nama jedan od najbitnijih stavki .
- - - - - - - - - -
Hahha malo sam pretero sa slikama ceo dokumentarac.
- - - - - - - - - -
Jel se odvija na ovom centrifugalnom ova matica za 36 kljuc ,ja sam pokuso stegnuta je fest ,ali stavljo sam ga cesmu ima protok extra tako da sam ga vratio.
- - - - - - - - - -
Vico resio sam ovo sa menjacom hvala ti puno ,uzgred i meni je nadimak Vica dd.
- - - - - - - - - -
Dalje sta predlazete za luft na bolcnu od poluga jeste neko od vas biksnuvali to ili bi resio sa novim bolcnom i platnama ili ??
- - - - - - - - - -
Sta mu je ovo na predzadnjoj slici jel kod mene bila nekad dinama pa je neko stavio alternator ili sta je to ???
- - - - - - - - - -
I najveci problem jos nisam resio nemam vremena moram na posao , rucica ova manja za kipovanje jel ima hod isto kao ova za hidrauliku ili levo desno posto tu je problem izgleda ona mi je zaribala nema uopste hod napred nazad sta tu treba da rasturim da razradim to ??