E hvala ti drugar ,svakla ti cast . Zavidim ti na urednosti na prostoru ,na urednim garazama sve pohvale svaka ti cast .
Tu sam i predpostavio ja imam isto tu otvor i umesto grejaca stavljen je samo sraf moram videti da uzmem i to da namestim nikad se nezna zimi sta ce zatrebati traktorce a nemam neku garazu samo nastresnica ili cirada a nije mi zlatan motor tako da bi trebo i to da resim da prezimi ovu zimu pa cemo dalje da vidimo sta kako .
Sto se tice problema sa hidraulikom nisam nista danas resio ,bio sam kratak sa vremenom dosao sam sa posla dosta kasno samo doduvo gume na prikolici otero do kuma i prekacio za 542 i pozurio da me nehvata mrak . Jako nam je los put do deponije ,zakupio privatnik i naplacuje a neuredna dosta i deponija tj prilazi i prostor za samo kipovanje neravno sacuvaj boze reku da zavrsim to za dana .
A kolega mi rece danas sa posla kao hoce da zapece od nekoriscenja sam ventil na razvodniku . Mada odlucio sam da nelutam i nedangubim vreme dok nekupim drugu pumpu i zatim krenem redom . A jos mi prica kako je on kupio ranije novu pumpu i nije resio problem luto je luto i u sustini kaze da mu je bilo sipano motorno ulje u hidraulici tj dosta gusce i da mu je to pravilo problem zamenio i radila mu hidraulika posle bez problema ,meni je to iskreno za neverovati ipak je to rus takve nijanse on guta bez problema ,mozda gresim . I ima tu pumpu sto je skino trazim mu da stavim da probam i neda mi .