VLADIMIREC T-25

evo i ja castio mog ruju malo...:osmeh:

fotografija0788.jpg

- - - - - - - - - -

a cene su po meni povoljne nova pumpa 3300 din,a mogu i zupcanici posebno u onom fiksiranom delu 1500 din,,glava kompletna sa ventilima 6500 din,cizma 7000 din,gumice za klip 400 din,kutija ona za poziciju i stop 250 din....i jos veliki izbor po meni povoljan

Gde si uzeo pumpu ?? Danas sam isao po drva . Jutros sam najpre skidao filter da vidim sta se desava i nisam uspeo da izvadim sito ,skinem poklopac izvucem oprugu i onaj kao ventil veliki sa onim rupama i nemogu sito da izvadim nema sanse dodje do gumice one na vrhu i nemoze kroz nju da prodje . Bio sam vec i kratak sa vremenom i nisam mogao vise da se zezam plasio sam se da neostetim gumicu i nisam uspeo da izvadim sito .I kad sam dovuko drva pokuso sam da iskipujem znaci utako sam u uticnicu za kipovanje i na onu malu rucicu na razvodniku pokusavo i ovako i onako i ama ni da napne crevo nimalo mrtvo mrtvo . Jesam negde gresio ili mi je toliko vrisnula pumpa ,ali **greška ga valjda bi makar imalo napela crevo ,sta vi kazete ?? Ulja ima do max ,hidrauliku dize praznu sam probo . STA VI KAZETE ??

Jer je mogao da iskipa praznu prikolicu?????

- - - - - - - - - -

evo i ja castio mog ruju malo...:osmeh:

- - - - - - - - - -

a cene su po meni povoljne nova pumpa 3300 din,a mogu i zupcanici posebno u onom fiksiranom delu 1500 din,,glava kompletna sa ventilima 6500 din,cizma 7000 din,gumice za klip 400 din,kutija ona za poziciju i stop 250 din....i jos veliki izbor po meni povoljan

Gde si pazario to sve???? I meni bi trebali zmigavci i jos neke sitnice... Jer si kupovao gumice za razvodnik???? I jel si u kompletu dobio metalne one caure ili plasticne?? Na mom su orginal metalne...

Gde si uzeo pumpu ?? Danas sam isao po drva . Jutros sam najpre skidao filter da vidim sta se desava i nisam uspeo da izvadim sito ,skinem poklopac izvucem oprugu i onaj kao ventil veliki sa onim rupama i nemogu sito da izvadim nema sanse dodje do gumice one na vrhu i nemoze kroz nju da prodje . Bio sam vec i kratak sa vremenom i nisam mogao vise da se zezam plasio sam se da neostetim gumicu i nisam uspeo da izvadim sito .I kad sam dovuko drva pokuso sam da iskipujem znaci utako sam u uticnicu za kipovanje i na onu malu rucicu na razvodniku pokusavo i ovako i onako i ama ni da napne crevo nimalo mrtvo mrtvo . Jesam negde gresio ili mi je toliko vrisnula pumpa ,ali **greška ga valjda bi makar imalo napela crevo ,sta vi kazete ?? Ulja ima do max ,hidrauliku dize praznu sam probo . STA VI KAZETE ??

delove sam uzeo u goloboku FIRMA SE ZOVE KROKUS Snabdeveni su za sve traktore,

- - - - - - - - - -

Jer je mogao da iskipa praznu prikolicu?????

- - - - - - - - - -

Gde si pazario to sve???? I meni bi trebali zmigavci i jos neke sitnice... Jer si kupovao gumice za razvodnik???? I jel si u kompletu dobio metalne one caure ili plasticne?? Na mom su orginal metalne...

nisam kupovao za razvodnik,a firma je KROKUS u goloboku ima njihov sajt na nternetu vrlo su povoljni i snabdeveni....

Ciro nisam probo praznu ,probacu sutra / Ali nenapinje nista creva to mi je nesto neshvatljivo.

- - - - - - - - - -

Da nikako da se setim da vas pitam da mi uslikate grejac ,meni je na usisnoj kao neki sraf za stelovanje gde obicno bi trebalo da stoji grejac . Jesu imali ti stariji modeli fabricki grejac ili ne ??? Mislim na tamo oko 80 tog godista.

Probo sam da ukljucujem danas i blokadu kad sam izvlacio neke trupce iz kanala hvala bogu za sad radi. Ciro jesi ti vadio skoro to sito od filtera za hidrauliku jel prolazi kroz onu gornju gumicu ?

Sacu da pogledam i da slikam cekaj trenutak...

- - - - - - - - - -

Druze pa odvij ova 4 srafa i izvuci to komplet na gore ....

img2355.jpg

- - - - - - - - - -

img2357.jpg

- - - - - - - - - -

Ako treba jos nesto da ti slikam iz kataloga slobodno reci odmah cu to da uradim.... :ppozdrav:

z9kx.jpg
[/IMG]PKB mozda te zeza onaj prikljucak od prikolice sto ulazi na prikljucak za kipovanje. u sredini tog da kazem muskog dela nekad pipak bude kratak i nemoze da otvori ventil za ulje u zenskom prikljucku u traktoru. moze se probati malo na sredini navariti manja matica ili slicno pa okolo izbrusiti. obicno se cuje kad neotvara taj ventil zujanje ulja u razvodniku jer tera na sigurnosni ventil. kad je ispravno oseti se i na crevu vibracije koje pravi ulje. cesto to zeza.ja sam danas kupio viljusku reverzera i lezaj u kucistu onaj sto se raspao. malo cenkanja i umesto 27eur bilo 20 eur. pa sam onda uzeo za ostatak i 4 pakovanja za krajnice spona.pakovanje 200din

Poslednja izmena:
Pa nije to sto posto u pitanju posto na muskom delu nije mesingani pipak nego plasticni i to je podugacak bas ulazi lepo u zenski deo tako da to eliminisemo .Danas sam probao i praznu prikoliicu da iskipam definitivno nenapinje creva i nista se nedesava .

Dali treba da se prebaci nesto negde ili tako nesto jel se kipuje na onu manju rucicu na razvodniku pored one za poluge ,a i nema gde dalje ddd .

Ciro znam ja sve to kako ide sto se tice tog filtera ali nece ono siroko sito sto ide uz same stranice zida filtera ,nemoze da prodje kroz gornju gumicu. Pa pricali smo da ako ti nije problem da uslikas na traktoru grejac . HVALA PUNO DRUGARI STO POKUSAVATE DA ZAJEDNO RAZMOTRIMO CINJENICE

na njemu je suvi grejac. znaci vijak sa sraficem u sredini za kablic. greje vazduh na suvo. princip fena. ima na novom tipu jedna serija sa dva grejaca koji izgleda direktno greju komoru. jedan kolega iz makedonije ima takvog ali te nisam nigde vise video. to sto ulazi lepo neznaci da otvara ventil. probaj da rucno napnes na traktoru a polugu drzis na kipovanju. a mozda ti slajfa na pogonu pumpe pa neokrece pumpu pod opterecenjem. to su ona tri polozaja sto si pricao. meni je tu najsumljivije. ili je viljuska za ukljucenje otpustila pa izbacuje. nemoguce da odjednom pumpa toliko oslabi

Ma otvara sto posto znaci na muskom delu onaj pipak je dugacak 1 cm bre nema teorije da neotvara i kacio sam tu prikolicu sa 542 i 539 i otvara extra meni je skoro nova uticnica zenska tako da definitivno otvara . Kako npr poluge rade ako kazes da neukljucuje tamo kod pumpe viljuska. I naprimer cuje se kad dizem poluge neki zvuk da se nesto desava ,a ovako kad pomeram onu rucicu levo desno jok nista .

Zameniciu 10 tog kad budem imao kesa pumpu pa cu da vidim dalje sta ce da kaze i kako ce da se ponasa. Pa cu dalje ici redom ,nego i sa ovakvom pumpom kakva jeste majku mu staru po mom nekom rezonu trebo bi barem da koliko toliko napne crevo da se barem potrudi ako mogu da se tako izrazim . Plasim se da mene jos nesto zeza osim pumpe.

Jel treba da vodim racuna o necemu kad budem skidao pumpu ,raskacim one cevi i odvijem ona cetiri srafa ili koliko bese ih ima znaci pre onog dela gde je viljuska jel da ??

Pa nije to sto posto u pitanju posto na muskom delu nije mesingani pipak nego plasticni i to je podugacak bas ulazi lepo u zenski deo tako da to eliminisemo .Danas sam probao i praznu prikoliicu da iskipam definitivno nenapinje creva i nista se nedesava .

Dali treba da se prebaci nesto negde ili tako nesto jel se kipuje na onu manju rucicu na razvodniku pored one za poluge ,a i nema gde dalje ddd .

Ciro znam ja sve to kako ide sto se tice tog filtera ali nece ono siroko sito sto ide uz same stranice zida filtera ,nemoze da prodje kroz gornju gumicu. Pa pricali smo da ako ti nije problem da uslikas na traktoru grejac . HVALA PUNO DRUGARI STO POKUSAVATE DA ZAJEDNO RAZMOTRIMO CINJENICE

Druze nije ti uredu nesto sa prikljucima za kipovanje!!! Cim ni malo ne mrdne crevo onda je defnitivno to,probaj da skines oba prikljucka i onda ces videti dali moze ulje da tece kroz njih.... Desavalo mi se to bezbroj puta... PKB jer mora kod traktora d ase naslika???? Ili moze iz kataloga???

- - - - - - - - - -

Ja sam definitivno siguran ma koliko je slaba pumpa crevo mora da napne!!! Da nije to nesto sa razvodnikom upitanju... PKB da idem da slikam grejac?????

šure mi ima vtz 2048 i zeza ga hidraulika,kad je ladan diže priključke normalno a čim se ugrije slabo i teško a prikolicu kipuje normalno i vruć i hladan.Ja mu kažem da razvodnik malo pogleda a on sumlja na cilindar.

šure mi ima vtz 2048 i zeza ga hidraulika,kad je ladan diže priključke normalno a čim se ugrije slabo i teško a prikolicu kipuje normalno i vruć i hladan.Ja mu kažem da razvodnik malo pogleda a on sumlja na cilindar.

Cilindar ne bi trebao imati nikakve veze sa time, cak i ako curi. Pre bih rekao da se problem javlja kod pumpe ili razvodnika.

- - - - - - - - - -

PKB Da li izlazi pena na cep za dolivanje ulja za hidrauliku?

Nazad
Vrh