Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
evo i ja castio mog ruju malo...
- - - - - - - - - -
a cene su po meni povoljne nova pumpa 3300 din,a mogu i zupcanici posebno u onom fiksiranom delu 1500 din,,glava kompletna sa ventilima 6500 din,cizma 7000 din,gumice za klip 400 din,kutija ona za poziciju i stop 250 din....i jos veliki izbor po meni povoljan
Gde si uzeo pumpu ?? Danas sam isao po drva . Jutros sam najpre skidao filter da vidim sta se desava i nisam uspeo da izvadim sito ,skinem poklopac izvucem oprugu i onaj kao ventil veliki sa onim rupama i nemogu sito da izvadim nema sanse dodje do gumice one na vrhu i nemoze kroz nju da prodje . Bio sam vec i kratak sa vremenom i nisam mogao vise da se zezam plasio sam se da neostetim gumicu i nisam uspeo da izvadim sito .I kad sam dovuko drva pokuso sam da iskipujem znaci utako sam u uticnicu za kipovanje i na onu malu rucicu na razvodniku pokusavo i ovako i onako i ama ni da napne crevo nimalo mrtvo mrtvo . Jesam negde gresio ili mi je toliko vrisnula pumpa ,ali **greška ga valjda bi makar imalo napela crevo ,sta vi kazete ?? Ulja ima do max ,hidrauliku dize praznu sam probo . STA VI KAZETE ??
Jer je mogao da iskipa praznu prikolicu?????
- - - - - - - - - -
Gde si pazario to sve???? I meni bi trebali zmigavci i jos neke sitnice... Jer si kupovao gumice za razvodnik???? I jel si u kompletu dobio metalne one caure ili plasticne?? Na mom su orginal metalne...
Pa nije to sto posto u pitanju posto na muskom delu nije mesingani pipak nego plasticni i to je podugacak bas ulazi lepo u zenski deo tako da to eliminisemo .Danas sam probao i praznu prikoliicu da iskipam definitivno nenapinje creva i nista se nedesava .
Dali treba da se prebaci nesto negde ili tako nesto jel se kipuje na onu manju rucicu na razvodniku pored one za poluge ,a i nema gde dalje ddd .
Ciro znam ja sve to kako ide sto se tice tog filtera ali nece ono siroko sito sto ide uz same stranice zida filtera ,nemoze da prodje kroz gornju gumicu. Pa pricali smo da ako ti nije problem da uslikas na traktoru grejac . HVALA PUNO DRUGARI STO POKUSAVATE DA ZAJEDNO RAZMOTRIMO CINJENICE
šure mi ima vtz 2048 i zeza ga hidraulika,kad je ladan diže priključke normalno a čim se ugrije slabo i teško a prikolicu kipuje normalno i vruć i hladan.Ja mu kažem da razvodnik malo pogleda a on sumlja na cilindar.