VLADIMIREC T-25

Moja varijanta traje vise od 20 g.
gtdd9r18f9dwfeb97cp3.jpg
zz5o3yaz980fo4ta7wjc.jpg[

Hm a meni su uske napravljene kod kardana a kacenje 15 tak cm od kraja poluga ali sam ja posle zakacio na one rupe sto ima za pomeranje ramena od poluga i za sada vrsi funkciju . Ali nemoze tu ostati kod kardana moram te uske pomeriti smetace kad budem radio nesto sa kardanom .

kod sit anprc-a je najbolje resenje sa spoljnim lancima zato sto su u osi tacka kacanja lanca i poluga.te ploce se daju odraditi na strugu a ima i novih samo sto su lose. bolje ih napraviti kao sto cu i ja. kod mene ima samo ostataka od ukrsnih lanaca tako da cu morati napraviti sistem. @pkb ostavi mi broj telefona pa ti posaljem slike .jako mi losa konekcija i tesko postavljam ovde. nije to nista strasno ni komplikovano.skines poklopcic sa 4 vijka i kucnes osovinu dok je stisnuto kvacilo. preko kvacila se zabravljuju te osovine i zato mora biti stisnuta pedala kvacila. drzalicom od cekica je malo kucnes i uskoci na mesto.mozes i tako raditi samo sto su previse brze brzine za neke poslove.

ma negledam to za mene vec zet kupuje sad traktor pa mu se ovaj dopao a koliko vidim zadnje gume treba da se menjaju.da li vladimirac moze da se koristi u vocarstvu

to neznam ali za te pare nije skup ako ima papire,i ako moze da se prevede,

- - - - - - - - - -

ps: cim je on na oglasima duze vreme,a tako povoljan ima sigurno neku falinku,prodao bi se on brzo...

Moj Vladimirec uspesno zavrsio prevoz Psenice po ataru... Najmanji potrosac zato je i dobio taj zadatak.. :osmeh:

img2334.jpg

Nemogu da se naviknem na njega u setvi pa to ti je... A najvise je odgovoran za to luft u volanu kojeg imam malo a nikako da ga sredim... :osmeh:

Ma danas sam tanjiro i sejo nesto i nevredi mucenje traktora nisam imao izbor brzina . Samo sam se nerviro .

Prvo jutros ja povucem dekompresor i verglaj verglaj ni da prihvati ,vec sam pomislio nema leba od njega ,reku ajde da probam jednom da ga vratim da vidim sta ce da kaze na pola kljuca sastavio lud traktor .
Hidraulika mi strasno isla na zivce dok je bio hladan dizao ali opet na skoro pun gas vidim vec bice problema kad posle kraceg vremena nece vise krene nekih 10 tak cm i ni makac vise ,ugasim ga na samo par minuta on opet dize na poveci gas malo radim i opet u krug . Ali nije mi jasno kako posle samo par minuta dignee djubre ,nemoguce da se ohladi pumpa za tako kratko vreme . Cim budem imao vremena moram skinuti filter nevredi . A jos nisam ni probo kipovanje prikolice cisto sumnjam da ce moci da iskipuje prikolicu suta.

- - - - - - - - - -

Nemam trenutno kes za pumpu da uzmem cekaju me jos dosta stvari nemam trenutno mogucnosti za tu investiciju.

jesi li ti pogledao dal imas ulja u rezervoaru hidraulike. sa desne strane sedista na kucistu imas veliki cep za sipanje i do njega manji sraf koji je kad odvrnes merac nivoa. prvo to proveri i naspi ako nema . sae 30 ulje ide motorno. i operi filter. on je u kucistu sa leve strane ide jedna metalna cev na njega od povrata ulja. skines poklopac i povadis sve napolje i rasklopis filter u delove posto je to pakovanje od vise lamelnih filtercica. cetkicu za zube i nafte i oribaj i izduvaj vazduhom slozi kako je bilo i probaj. lako se moze desiti da te to zeza.

Bio danas na jednoj njivi gde su mi izgazili tako da nece plug da se zarije u tvrdu zemlju a ovaj siljak je sve to razbuco.
a3e84963b0.jpg
[/URL][/IMG]
b2f95872a1.jpg
[/URL][/IMG]
81ca6b4192.jpg
[/URL][/IMG]

jesi li ti pogledao dal imas ulja u rezervoaru hidraulike. sa desne strane sedista na kucistu imas veliki cep za sipanje i do njega manji sraf koji je kad odvrnes merac nivoa. prvo to proveri i naspi ako nema . sae 30 ulje ide motorno. i operi filter. on je u kucistu sa leve strane ide jedna metalna cev na njega od povrata ulja. skines poklopac i povadis sve napolje i rasklopis filter u delove posto je to pakovanje od vise lamelnih filtercica. cetkicu za zube i nafte i oribaj i izduvaj vazduhom slozi kako je bilo i probaj. lako se moze desiti da te to zeza.

Nisam toliko lud da prvo nepogledam dali ima ulja ima do cepa znam da je mnogo ali ja dolivo i nakoko ga do cepa . Opracu radim ovih dana po ceo dan . Danas sam vozio kolegu u Kovin da prevede auto pa na poso i sad doso sa posla tako da sam pretrpan sa obavezama .Skinucu filter i opracu ga i idem da probam prikolicu suta da isklipujem to ce mu biti najveca provera .

- - - - - - - - - -

Prc to ti je podrivac samo sa jednim radnim telom tako daa bi trebo da ides trag do traga ne da pavis toliki razmak . Slikacu ti sutra bas na poslu radim sa podrivacem sta radi podrivac ima 5 radnih tela i tanjiracu i posto je na ovoj parceli lezala voda idem maximalnu dubinu videces slike sutra

Nazad
Vrh