sit-anprc
Član
Moja varijanta traje vise od 20 g.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vladimirca godinama koristim u vocarstvu jako je dobar imam na njemu frezu od 1.30 cm nosije laganica.ma negledam to za mene vec zet kupuje sad traktor pa mu se ovaj dopao a koliko vidim zadnje gume treba da se menjaju.da li vladimirac moze da se koristi u vocarstvu
Sve sam sam pravio i veoma je jaka. Sutra cu da je skinem i da je slikamSit -anprc @ : jesi li ovo pravio ti poteznicu i može li koja slika kako izgleda
jesi li ti pogledao dal imas ulja u rezervoaru hidraulike. sa desne strane sedista na kucistu imas veliki cep za sipanje i do njega manji sraf koji je kad odvrnes merac nivoa. prvo to proveri i naspi ako nema . sae 30 ulje ide motorno. i operi filter. on je u kucistu sa leve strane ide jedna metalna cev na njega od povrata ulja. skines poklopac i povadis sve napolje i rasklopis filter u delove posto je to pakovanje od vise lamelnih filtercica. cetkicu za zube i nafte i oribaj i izduvaj vazduhom slozi kako je bilo i probaj. lako se moze desiti da te to zeza.