VLADIMIREC T-25

jebiga uz piće mi najbolje ide jagnjetina :haha:
imaćeš priliku u Rumi da održiš riječ :ppozdrav:

ma po tvojoj priči ja sam bio siguran 100% da je to u pitanju a kada sam vidio sa snimka kako ti se ponaša onda sam bio 1000%siugran , rus je to jebo ga ti on zazor ventila i ostale gluposti ni ne osjeti ::namigivanje::
nego dobro je za početak što si dodao malo više doze da pole polako možeš smanjivati , ne treba pretjerivati jer potrošnja može da ode u k....

objasnio sam u nekom od prethodnih postova kako tačno da dodješ na mjeru
uz brdo jednak teret i polako popuštaj gas , ne valja ako prestaje dim a snaga ne popušta , to ti je siguran znak da ima previše nafte koju nemože da sagori samo je bespotrebno bacaš

drago mi je da sam bar od neke koristi igdje , jer kod kuće po ovakvim kilavim danima nisam ništa privrijedio :spavam:

Bravo Savo,spasao si čoveka,da neradi generalnu.Malo je falilo,ali pravi si drugar,nema šta :ppozdrav: :haha: :haha:

Evo još par slika od mene.... Ovo je kada sam ga ofarbao.

2czq0ie.jpg

20p6gwz.jpg

2zogs9z.jpg

24yd7d3.jpg

lijepo izgleda jebo sliku svoju samo si ga usrao sa ovim crnim felnama :nono:

kojom bojom si farbao i kako je postajana boja , grebe li se lako ili guli ?

A meni se baš svidjaju crne felne. :D A što se tiče boje stvarno ne zna koja je, to mi je odradio autolakirer, znam da je garantovao da se nece grebati i stvarno se ne grebe po šumi. Farba je koštala 4500 din toliko znam...

o ukusu se ne raspravlja :ppozdrav:

meni se teško odlučiti na farbanje a tako bi dobro došlo , sve sam sredio tako da je traktor 100% ispravan ali ružan na oko :udri:

Ja sam ga rastavio u delove i sve prekontrolisao pa reko da ga i ofarbam. Još mi ostalo da nakačim čekrk, al nemam ideju kako, smeta ova hidraulika nazad.... ::lose::

Evo ovako bi to trebalo da izgleda. Sliku sam našao na netu slučajno.

205dugo.jpg

E a za to mi smeta:

2wh4301.jpg

Na predhodnoj slici ne vidim ovu hidrauliku, mora da je premestio... :sta: :ppozdrav:

ako češ ovako nagrditi traktor bolje ga ne diraj , pogle ovo ne liči ni na šta :udri:

i da ti kažem iz iskustva , vitlo bez oslonca na zemlju je gola karina ::lose:: nem' ništ' od njeg' ::lose::
ako ti treba manje vitlo napravi nešto u stilu krpana ili tajfuna a ako ti treba nešto sa većom silom napravi nešto kao što je kod mene na rusu i bog te veselio :cao:

Pa ne bi izgledalo baš kao na ovoj slici, :haha: Inače mi se bavimo proizvodom ovakvih čekrka, napravili smo ih na stotine. Slažem se da treba oslonac na zemlju, a sa ovakvim čekrkom radim godinama. Dosta propinje traktor, ali moraš znati kad je dosta, ja uvek preteram ne stajem dok ne počnem da ispadam iz sedišta. :nono: Sutra cu nešto izmisliti, taman izmestio hidrauliku.

Uzgred Savo da ti čestitam na tvojim izumima, stvarno si genije :ppozdrav: :ppozdrav:

Bice slike za neki dan dok prodje sabor, a kao što se vidi čekrk sam izmako nazad da nesmeta hidraulika, na izlazno vreteno dolazi mali kardan iz kojeg ponovo izlazi vreteno koje dolazi ovde gde sam urezao za ležaj i onda se okrece preko ležaja i rešen problem, ali sve cu slikati detaljno da nekomplikujem mnogo sa pričom.... ::namigivanje::

Nomci naleteo sam u potrazi za traktorom na jednog Vladimirca sa kabinom,ofarban,nova instalacija,malo su gume lošije (traži 2000 E ali nije fiksna cena)
Interesuju me par sitnica:Da li je jači od 539.Da li može terati rotacionu kosačicu,presu.
Još bih ga koristio da tovari đubre sa zasdnjim utovarivačom.
Svaka sugestija bi mi dobro došla :ppozdrav:

Jel ima dvostepeno kvačilo?
Ako ne onda je s njim pizdarija presat, nekad ako hoćeš samo malo pridržat na kvačilu da proguta, jeb ga, odma staje presa.
Ostalo će ti rec savoris, ima doktorat na njem pa...

Duka da ne bi trebao bar namontirati zastitni ram sa obzirom na posao i brda ? Inace super sredjeno , cestitke .

Hvala telnett, trudio sam se da ispadne fino ::namigivanje:: A što se tiče zaštitnog rama mogu ti reci da ni na jednom traktoru do sada nisam imao pa tako ni na vlatku,,,, mada može glavu da spasi... :ppozdrav:

@ Zoran0230: Daj malo podataka o tom traktoru, koja je godina proizvodnje? Tip sa jednim ili dva menjača? Koliko ima ks 25 ili 31? :ppozdrav:

Ima 2 ručice-jedna je za brzi ,spori hod i rikverc a sa leve strane je jedna ručica menjača.Vlasnik kaže da ima 3 brzine (malo je kod njega a hoće neku zemlju da kupi pa mu treba novac).
Ne znam ni da li ima dvostepeno kvačilo :sta:Ništa o ruskim traktorima ne znam :sta:

Nazad
Vrh