Hahahh a ja imam u njemu 15 tak litara goriva hhaha. Meni pritisak kad se upali oko 3 mozda nesto preko posle kad se ugreje oko dva u momentima 1.5 to sam pratio pod punom turazom a cim mu spustim gas momentalno penje na gore. Za sad je to proslo test .Menjam ulje ovih dana ,dosipam gorivo nadam se da cu uspeti i semeringe ,filter goriva u hodu ,priprema za farbanje samo hauba,maska i felne i idde na opterecenje pa ce da pokaze pravo svoje lice .
Nemam zatezne lance dali da napravim sam ili da kupim ? Koliko bi oni trebalo da kostaju u Rumi ?
- - - - - - - - - -
HVALA PUNO NA SAVETIMA bicu malo mozda dosadan sa pitanjima .
- - - - - - - - - -
[/URL][/IMG]
- - - - - - - - - -
Pitanje sta su ova tri polozaja na pumpi meni je na srednjem moze biti u 3 polozaja ???
- - - - - - - - - -
[/URL][/IMG]
- - - - - - - - - -
Zanima sta je ovaj izvod iz bloka gde je ova blomba ?
- - - - - - - - - -
Centrifugalni filter poprilicno cist za divno cudo. E sad za gorivo ima ona velika casica i onaj klasican filter ,jel ima u onoj casici neki papirni ulozak ili je neko sito tj taloznik ?? Pregledo sam detaljno dovodna creva i cevi nisam uocio neke nedostatke .
Koliko mu staje u motor ulja ? Jesu spojeni ovi bocni reduktori od tockova jel povlace ulje iz menjaca ili ne ? Posto svaki ima sraf kontrolni i za dosipanje gore .
Zamolio bih neko da mi slika npr Cira kad bude imao vremena kako je fiksiro kuku za jednoosovimke i kako mu stoje lanci . Muci me ima i dosta lufta u onom donjem kucistu gde se kace poluge ,neznam dali ce mi to praviti problem ,po mome nebi trebalo ali nisam siguran .
Ovo mi je dosta hitno da mi neko uslika kako je zakacena kod vas ta donja kuka i kako je fiksirana ,reko sam vam vec da je kod mene to jako lose i da je to neko skarabudzio i da to nije uopste sigurno . HVALA VAM PUNO UNAPRED