VLADIMIREC T-25

Pa ako vuce vazduh vuci ce i sa drugom pumpom. Ima tu 100 zajebancija sa tim vazduhom. Ako Ti je rezervar pun onda popusti sraf na rucnoj pumpi da gorivo samo potekne. Ako ne curi a Ti duni u rezervar da bi pokrenuo gorivo. Gorivo mora slobodnim padom da istice, ako nece onda ti na tom delu vuce vazduh. Proveri onu cev u rezervaru da nije negde pukla. Ako je i to uredu onda ovako. Na onu cev sto vraca gorivo u rezervar prikopcas crevo od kompresora ili rucne pumpe za duvanje guma a ono gumeno crevo izmedjurezervoara i grubog filtera stegnes grip klestima i naduvas pritisak u sistem. Mora da pokaze gde izbija nafta. UF.

2q89i5k.jpg
2drdm9z.jpg
Juče rasklopio vlatka radi zamene dihtunga izmeđubloka motora i dekla razvoda i skino glave jer mi baca ulje na auspuh otišla vodjica ventila , ali onda odlučio da zamenim i karike , stubline su odlične nemaju zazora kao i male pesnice na klipnjači, sutra nosim glavu na obradu i onda slkapanje

Taj vladimirac je kupljen u Kragujevcu. Jeli vidis da nista ne moze da nam promakne. Primetio sam da si od istog vlasnika uzeo i traktor i frezu, zanima me cena traktora jer sam bio neodlucan da li da idem da gledam ili ne. Moze i na pp.

Da sve sam od njega kupio covek je iz RAMACE kod kragujevca ma ne smem da vam kazem sramota je nego on ga je prodavao mesec dana niko nije dolazio,,to mene cudi???

- - - - - - - - - -

A ne mogu pp puma mi memorija a nmg da obrisem

Iksi zvao sam ali dzaba, covek kaze da nije postavio oglas i da nema vladimirca. Za stanje traktora na slikama cena je bagatela.

imam jedno piotanje dali neko of va koristi vladimirca za vocarstvo(najvise me zanima kosenje)

Imam ja jedan savet da vam dam konatkirajte ga preko e mail-a ili nazovite admine sa polovnih automobila i prijavite gresku pa ce oni to da rese mozda je covek uneo slucajno pogresnu neku cifru broja telefona

dali je ovo moguce da je ova cena 950e i to jos sa kabinom http://www.polovniautomobili.com/oglas3638001/vladimirac_t25_a2/

Pazi, taj nema registarsku tablicu. Pitanje je da li u opšte ima papire da se registruje, ali vredi uzeti za nekoga ko već ima vladimirca bez kabine, a sa papirima.

- - - - - - - - - -

Nego, ljudi, muke sa mojim traktorom - neće da vergla. Bio je pre nedelju dana kod auto-električara zbog toga. Promenjen mu je akumulator, četkice na anlaseru, kontakt brava, mase očišćene, sklopka ispravna i opet neće da anlasuje. Šta je sad?
Ponekad normalno zavergla, a nekad ne mogu da ga namolim. Okrenem ključ, a on samo žmirne kontrolnom lampicom kao kad je u brzini pa pokušaš da anlasuješ. Šta to može biti?

Iksi zvao sam ali dzaba, covek kaze da nije postavio oglas i da nema vladimirca.
Ни на мејл не одговара па сам пријавио адмистратору сајта. Ако је стварно из Врања, имам тамо рођака у полицији па ћемо видети да ли неко зеза или је погрешио.

Pazi, taj nema registarsku tablicu. Pitanje je da li u opšte ima papire da se registruje, ali vredi uzeti za nekoga ko već ima vladimirca bez kabine, a sa papirima.

- - - - - - - - - -

Nego, ljudi, muke sa mojim traktorom - neće da vergla. Bio je pre nedelju dana kod auto-električara zbog toga. Promenjen mu je akumulator, četkice na anlaseru, kontakt brava, mase očišćene, sklopka ispravna i opet neće da anlasuje. Šta je sad?
Ponekad normalno zavergla, a nekad ne mogu da ga namolim. Okrenem ključ, a on samo žmirne kontrolnom lampicom kao kad je u brzini pa pokušaš da anlasuješ. Šta to može biti?
Krle,to je los kontakt na relaciji klema-kabal-bravica-kabal i kabal-anlaser...postoji mogucnost i da je "crna kocka",al to je redji slucaj.

E bas to Predraze nema kome da ga proda, jer ovi novopeceni poljoprivrednici uzimaju na lizin pusing kredit itd ali oni uzimaju mahom samo zelene traktore a ovi mali njih nema obratite paznju po tim oglasima gde se prodaju polovni traktori malte ne svi su oglasi obnavljani vise puta.

...postoji mogucnost i da je "crna kocka",al to je redji slucaj.

Šta mu to dođe ta crna kocka? Ovi vodovi i kleme treba da su ok jer je to majstor gledao. Bojim se da nije u anlaseru i nešto drugo otišlo osim četkica. Nekad vuče normalno, a nekad samo žmirne lampicom. Taman je istekla garancija anlaseru.

- - - - - - - - - -

ma ljudi opsta je besparica,zato je to tako i jeftino...a i kome da ga proda :sta: prsla drzava nacisto

Pa, pre će prodati onaj ko ima Vladimirca na prodaju ili T-40 ili "Fergusonče" ili 558 i drugu neku batinu nego neki Belarus ili zetor iz devedeset i neke. Sad kupuje traktor i ko nikad na to nije ni pomišljao i niko ne traži dobar nego jeftin. Začudi se kad vidim ko me sve na ulici pita gde bi mogao naći neki traktor tako kao moj, ne mora baš da je u nekom besprekornom stanju...

Krle druze imao sam isti problem a i sad ga imam... U pitanju je brava za poljenje 10000% sam siguran... Probaj da ga upalis direktno kad nece preko brave pa ces videti sam... Kad nece da zavergla zadrzi kljuc malo vise i pocece da se dimi brava za paljenje 100%... :ppozdrav:

Brava je promenjena. Nije to. Kamo puste sreće da je to bilo. Jednu sam već promenio sam, a sad mi je i autoelektričar ugradio treću već po redu. Nekad hoće da upali, a nekad ne. Kad je vruć i kad ga parkiram na ulici po najvećoj vrućini, onda neće. Inače kad je ispod oraha onda pali kao mina.
Ostaje još da saznamo da li je blokada koja mu ne dozvoljava da anlasuje dok je u brzini ili je možda neki ozbiljniji kvar na anlaseru pošto su četkice promenjene. Sad ostaje još automat ili rotor. Danas mi kaže jedan kolega da oće i ta blokada da otkaže. Pa, tridset i četiri godinre ima od kako je ugrađena.

Nazad
Vrh