Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krlemrle@ Postoji i relej . On se nalazi ispod prekidaca za svetlo on stiti bravu da se ' nezadimi '. Ako je on crko samo spoji te zice sa srafom, taj relej mu i netreba. Ja mislim da su najverovatnije zaprljani kontakti u automatu.
Gde se to nalazi?Ja sam blokadu otkacio vec odavno. Da li hoce da upali kada preko alnasera direktno?
Mene su u selu krstili "rus"
Sad moraš da nabaviš i još jedan veći ruski traktor, npr.
i da kupis jedno dve pumpe
Gde se to nalazi?
Jednom kad se opet desi da zataji probaću i to direktno na anlaser.
Онда му је јефтиније да се пресели тамо а и тржиште му је ближе.zatim Ladu za vožnju po gradu i UAZ-a za obilazak njiva.
Ako pitas za plokadu nalazi se ispod gornjeg poklopca koji stoji na kutiji menjaca odmah iznad viljuski.
...
i da kupis jedno dve pumpe
Taj ko može dobro da potegne, može valjda dobro i da povuče.
To se, dakle onda otvara patos kod modela sa kabinom?
Ma jednoosovinka cisterna za osoku.Cisterna za naftu/vodu? Za ravnicu garantujem da može ako je u pitanju klasična dvoosovinska cisterna.
4000 litara vode teži oko 4t + 2t masa prazne cisterne = 6t što je komotno manje od dve "Kikinđanke" 2x 1t sa još > 7t žita ukupno na njima što iznosi > 9t. Toliko je moj lični rekord. Nisam računao teže kompozicije koje sam vukao petom brzinom. Dve pune Kikinđanke ili jednu punu Zmajevku može da vuče šestom, garantujem iz ličnog iskustva i ograđujem se da je u pitanju ravnica i dvoosovinska prikolica. Potezanje nije baš lako, ali kočenje je daleko veći izazov u toj situaciji.
Ako je u pitanju nekakva cisterna koja se oslanja na traktor, kao ona za osoku, onda ne bih garantovao jer nisam lično iskusio.