Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hteo sam i juce ga slikati ali kisa nije dala .celo vreme je padala da sam bio mokar ko mis.nije lose stanje motor je dobar pali u pola metra .otkazao bendiks a skoro sredjen alnaser.ima problem sa rucicom reverzera pojela se dole u menjacu ili je otpala ona kuglica na njoj sto salta.i napukla cev na izlasku iz pumpe hidraulika .ovako gledajuci je suv ko barut sto rekli. 76 godiste i ima blokadu sto mi se dopada.
vica022@ Dobrodosao u klub ljubitelja Vladimirca. Bice momenata kad ces da ga psujes, sutiras i spominjes onog sto te nagovorio da ga kupis ali ces ipak da ga volis.
ima ciro i bez blokade. dosta sam ih video bez nje i starijih htz i ovih vtz. nesto sam cuo od jednog starog majstora da su radjeni u 5-6 fabrika po rusiji pa zato i ima razlika nekih. a sto se tice nemoze me niko nagovoriti da nesto uzmem ako ja necu. meni se svideo zbog jednostavnosti ,male potrosnje, jeftinih i pristupacnih delova a prvenstveno zbog robusnosti. meni netreba nista vece jer jako malo zemlje imam i necu da molim nikoga da mi uradi .svaki traktor ima mane i vrline a tako i vlatko ali ako se odrzava iole vecih problema nebi trebalo biti ali sta traziti od masine od 40 god .pokvare se nove .kako se onda vlasnici nerviraju mogu misliti. mene do sada nijedna masina nije ostavila na cedilu ali svaka dobije prvenstveno remont najbitnijih stvari pa onda i sluzi. povremeni pregledi i odrzavanje i nikad nisam imao problema. a dal je nekom lep ili nije me najmanje brine. bitno da sluzi i ona mene i ja nju i nebi trebalo biti problema a i ako se desi i oni se rese. nisu masine krive nego njen rukovalac. sad je jedino diskutabilan kvalitet delova za vecinu masina i to je stvar koja me strasno nervira posto se i mehanikom bavim .
Cestitke i od mene, zalij sa drustvom obavezno kada stigne, valja se..
Sredices ti to extra, dobar je to traktor.
Ja imam Massey Fergusona 65 iz 67godine kupili ga 80-te, pa uz solidno odrzavanje radi dan danas kao singerica.
Ma nema tih delova sto su nekad bili... To zna svako.. Ej kad je na mom Vladimircu automat za stop svetlo prvi i recimo brava za paljenje prva... Toga sam se namenjao na IMT 539 ni sam neznam koliko... Jednostavno nemozes naci kvalitetne delovi i ako hoces da platis...
to si u pravu ciro. ali polovan fabricki deo je mnogo bolji od ovih da kazem pijacarskih. vecinom sto se moze i po iskustvu znam sta bi moglo uzimam polovno. prva ugradnja je prva.mozda me mnogi nece shvatiti ali znam zasto to mislim. ali to se neodnosi na sve delove. neke stvari se mogu i prepraviti ili resiti mane na drugi nacin i to cesto radim. nisi se setio ciro da bravica paljenja moze da ide preko releja i onda je minimalno nagorevanje kontakta i moze sluziti ko zna dokle. autom se moze isto polovan uzeti od drugog traktora a i samo mesto gde je postavljen stop salter je blesavo.u blatu i vodi. mnoge stvari su napravljene da bi se kvarile jer na delovima se zaradjuje mnogo vise 5 puta a mozda i vise
Pa znam i ja vecinom gledam da uradim kako je bolje ali nekad volim da bude to fabricki sve sto moze... I ja sam za neke polovne delove ali za neke mora da se uzmu novi..
Svaka cast ti bas sve poslove radis sa Vladimircem... Kod nas takvih domacina sve redje... Uzimam primer svako ko radi i malo poljoprivredu obavezno ali obavezno mora da ima bar 2 traktora jedan za lake a drugi za teske poslove... Da navedem primer sveko preko 5h... Kod mene u ataru ostao svega 1-2 Vladimirca da sve sami rade uglavnom imaju ispomoc nekog veceg rusa ili MTZ 82 ili T-40.. Svaka cast..
- - - - - - - - - -
Sutra ako bude bilo lepo vreme moj Vladimirec ima da razvozi vodu za prskanje po ataru mozda bude i neke slicice...
View My VideoDanas vlatko odradio još dva kj spremanje a ustra setva , Ćiro neradim ja puno zemlje oko 5-6 kj i to za njega nije neki posao buraz ima isto oko 4 kji to je to oranje , spremanje , rasturivač i prsakalica, kultivator, a od usluga samo kultivator i rasturivač
Danas Vladimirec razvozio vodu po ataru i na jednom mestu se dobro zaglavio... Ne razumem kako je to uspeo moj deda ali nije ni bitno,voda je bila jako duboka i on nije ocenio lepo dal tu moze da se prodje sa 2000l vode na prikolici i hteo je da zaobidje u zadnjem momentu te tragove pune vode ali prikolica je upala u dublje tragove a Vladimirec u druge tragove i tako popreko je stao.. Posto sam ja isao pre dede na njivu i isprskao jedno bure i cekao ga da dodje i vidim nema ga ja krenuo nazad sa IMT 539 i na pola puta ga vidim da ugasio Vladka u baru... Kaze moj deda nema sanse da izadje... Ja pogledah kakva je situacija i reko da probam ja i iz 3-4 puta napred nazad uspeh da izedjem... Steta sto sam zaboravio da slikam to a bio mi fon u dzep ali imam ovu slik vidi se da je Vladko kaljav...
Uf najvise volim da valjam sa Vladimirca... Mada kad sam otisao da uzmem valjak od komsije morao sam da odustanem od tog podviga i da uzmem Rakovicu jer je Vladimirec vise isao na dva tocka nego na sva cetiri...
stigao vlatko jutros kuci. malo sam poceo sa sredjivanjem ,prvo alnasera jer nisu dobro sredili pa se bendiks rastavio na pola i valjcici ispali. uspeo sam ga spakovati i poklopcic zavario i pregledo i spakovao kako treba . alnaser radi. dekompresor povuko kako je okrenuo 2-3 kruga vratio i kresnu odma. motor da ga neureknem odlican. trunke dima ni na auspuhu ni odusci.radi ko dohsa mogu brojati brtaje na leru i sasvim ravnomerno radi. imam zadnji semering na remenici zamenuti i dotegnuti lezaj jer ima malo lufta remenica. imam i dva zalomka sto drze poklopac remenice i onaj vucnik za topling [poteznicu]. ulje u menjacu je jako lose i ima ga previse verovatno ulazila voda i kondenzacija. skoro 15L. i moram skinuti gornju plocu menjaca da vidim rucicu od reverzera jel preskace . verovatno se pojela na dnu.pretres kompletan ce dobiti samo da uhvatim vremena malo pa polako . deo po deo