Ne znam za rezervoar hidraulike i imam zapisano da u njega ide zimi SAE 30 a leti SAE 40... Ali nemislim na to ulje vec na ulje u pumpi hidraulike znas na sta mislim imao sam zapisano negde ali nemogu da nadjem a knjiga mi se ne otvara bas..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sipam sae 90 ono i ide u rezervar hidulike na vladimircu a u t-40 u hidrauliku ide sae 30 motornoUfff izgubio bi opkladu kladio bi se da ide SAE 90... Hvala puno...
ja sipam sae 90 ono i ide u rezervar hidulike na vladimircu a u t-40 u hidrauliku ide sae 30 motorno
nebih ti preporucio ove nove. t40 je provereno dobar i jako povoljno se moze naci. da imam vise zemlje nebih razmisljao . ovako t25 ce sve da zavrsi zgodno jer vise od 100rs nema raditi godisnje. ako naleti neki povoljan vlatko mozes mi javiti. treba mi nesto jeftinije al sa papirima.pred kraj leta ili do jeseni cu valjda skupiti za toliko. jedan u oglasima ima t40 za 1300 evra u sapcu. nove pogonske na njemu e sad nisam zvao u kakvom je stanju ostalo. pise u dobrom.ima i jedan za 1100 samo cini mi se losiji