Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za nijansu brzi kardan od IMT 539. Ugradi reduktor pogona i resi problem.Da li vladimirec ima brzi kardan? Interesuje me zbog pumpe za navodnjavanje da ne mora traktor da radi pod punim gasom, već na manjim obrtajima.
jos kad bih ti rekao od cega se moze napraviti hidraulicni volan eee. a kosta sve oko 80 eur i malo plocevine i rada
Kakav reduktor? jel može neka slika jer nemam predstavu kako bi trebao da izgleda.Za nijansu brzi kardan od IMT 539. Ugradi reduktor pogona i resi problem.
od bmv pasuje. imam sliku kompletnog sistema. klasicno kuciste sa servo glavom i prilicno robusno i tesko. poluga na izlazu je na ricnove i kad se zakrene za 180 stepeni dolazi polozaj ko u vlatka i polozaj za motanje odgovara. sa servo pumpom i bocom za ulje i cevima i parce osovine volana kosta 80 eur. u sremskoj mitrovici ima otpad moje strine brat drzi. pre neki dan bio i uslikao sam samo ako uspem postaviti slike . muka mi je od ovog sporog neta
Da li moze ova prikolica da se koristi i za neki drugi traktor sem Vladimirca?A evo i malo majstorije za 4 dana stvorena prikolica za vladimirca ko salivena,
- - - - - - - - - -
Sto se ovi ovde dosetili,kad doteravaju traktore iz indije da sklapaju doteravaju ih na velikim i jakim profilima ne na tockovima,posle ovi ovde prodaju te profile po mizernoj ceni kao na otpadu a profili debeli 2,5 cm to moze da nosi i bagera sledeci put pravim samo od njih njih sam sada koristio samo za ova rebra sto idu popreko
Druze ti izgleda da nisi vozio traktor sa cistim hidro volanom.Kad je ugasen mota se,nema brige.Ajde da i ja kazem nesto. Hidraulicni volan je dobar ali samo dok radi motor, a mnogo puta se desilo da neceda upali ili se pokvari na njivi pa treba slepanje a ono prc volan neradi. Moje misljenje je da malim traktorima netreba hid, volan. Cim zakacis neko orudje za obradu volan ide jednim prstom. UF