VLADIMIREC T-25

Па и овај обични "оџачарски" црвени је сасвим довољан .. обично 280[SUP]о[/SUP] до 350[SUP]о[/SUP] C (зависи од произвођача) ако није неки ултра ... ако картер пређе ту температуру сумњам да ће много тога остати од мотора :osmeh:

Ћиро капни мало лепка из пиштоља .. он се топи на неких 150 .. бар неће пиша на ладно :osmeh: има све бунаре у околини да потрујеш с толким уљем

crveni plavi i crni su temperaturni silikoni . ima ih od 250-800 stepeni a taj od 800 crni silikon se koristi za sporete ili peci nije za vozila. hermetik je nesto sasvim drugo bledo zuckaste su boje i najvise podsecaju na lepak i slicna im je gustina [ redji su od silikona] koriste se vecinom gde netrebaju dihtunzi ili nepostoje ali su najace zaptivno sredstvo. velika je razlika izmedju njih i silikona temperaturnih i najobicnijih silikona. likvi moli ima jako dobar hermetik.zao mi je sto sam bacio tubu bas tog hermetika potrosenu da vam slikom pokazem. koristim je vecinom na motornim testerama za spoj kucista i slicne stvari ali i za ovakve koje se teze zadihtuju

У праву сте :ppozdrav: има спец средство за све , на крају крајева нек поткајлује ако оће само уље да не цури то је поента

Generalna za vladimirca 300 eura + ruke. Danas zvao za T40 450 eura + masinska obrada za koju nemam predstavu koliko kosta ali sam dodao 150 eura na sve to. U generalnu sto se novih delova tice idu nove hilzne, klipovi, karike, ventili, dihtunzi, leteci i lezeci lezajevi.

450 din dihtung kartera za vladimirca (kod mene)

- - - - - - - - - -

Generalna za vladimirca 300 eura + ruke. Danas zvao za T40 450 eura + masinska obrada za koju nemam predstavu koliko kosta ali sam dodao 150 eura na sve to. U generalnu sto se novih delova tice idu nove hilzne, klipovi, karike, ventili, dihtunzi, leteci i lezeci lezajevi.
Orginal sklopovi za Vladimirca novi Klipovi (sa 5 karika) bolcne klipova seger osiguraci cilindri i karike to je sve 150 eura u kvalitetu original Ruski. Imam i sve ostale orginalne nove delove za generalnu motora ili menjaca...

ciro nisi ti ulazio u torpeda jbg izvinjavam se sto ovako odgovaram na poruke iz teme sa prethodnih strana posto kad ulazim nikad mi ne udje na zadnju stranu a poruka nemoze da se izbrise

eeee zemljoradnici pogledajte moje kolege kolko oni zemlje prevrnu preko ruku vise nego sto mozete da zamislite :D :off_topic: ali nema veze malo razonode :haha:

- - - - - - - - - -

http://www.youtube.com/watch?v=GJ4XHZzIFac

Zanima me kako su stizali novi Vladimirci samo sa dva tega nepred ili sa svim tegovima??? Moj deda ga je kupio novog samo sa dva tega ali vidim ima mesta za 6 tega pa se cudim kako to Rusi da ne daju??? Kad su poznati da nisu zalili na gvozdju tobijalo se 3-4 sanduka alata i sve a ne svi tegovi??? :sta:

znaju oni koliko je tezak i da mu vise netreba. jedino kad ga mi pretovaramo onda treba tegova dok nepukne preko pola. ja sto sam video svud ili nemaju ili dva tega mah.

Fabricki 2 tega idu uz njega, a za T30 sa prednjom vucom koji nisu stizali kod nas verovatno se nosac punio tegovima.

Pa znam verovatno taj nosac tegova je bio i za T-30 pa je zato trebalo da bude za vise tegova... Steta sto kod nas nisu uvozili T-30!!!!!!

agromash-30tk.jpg

па ако нису увозили не значи да не смете ви да увезете :osmeh:
http://www.oao-vmtz.ru/

Izvinjavam se na :off_topic: vidim da pise cena od 410.000 rublja pa se pitam koliko rublja je jedan evro???? :sta: I kako se ovo moze uvesti kod nas sa svim troskovima prevoza i carine???

данас си закаснио :osmeh:.. курс за сутра 40,1752 руб за 1 јевреј дакле око 10к јевреја .. али то је највероватније са ПДВ који је код њих 18% ... нисам се распитивао око увоза за сада .. :osmeh:

Uff ako se nekako moze do ovih traktora ja bi bio prvi na spisku i to 100000%!!! Sad sam pokazao caletu i dedi i oni koliko su zadovoljni sa nasim Vladimircem hteli bi da kupio ovaj nov.. Ali kako da se uveze jer ce to jos dosta da ispadne gde se mogu raspitati oko toga???? :sta:

Nazad
Vrh