Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ćiro pa kod tebe prava mećava,kod mene sneg samo na Kopaoniku preko 1500m nadmorske visine.
ma i ja se malo zezam mozda ce kolko sutra da zavrsi u drugom domacinstvu ja sa mojim rujom vucem 756 samo puca ako ocete da mi verujete
Ja za moj traktor nemam onaj leptir što se postavlja na klipnjaču cilindra pa ne znam kako se ore vlatkom bez točka .Jednom me komšija nagovorio da skinem točak i posle par metara odoše prednji točkovi uvis jedva sam iščupao plug iz zemlje i od tada počak sa mog pluga nemože da se skine, samo sa brusilicom, inače ostavio sam da može da se šteluje dubina brazde.
Za vladimirca ne treba kopirni točak ako mu je hidraulika ispravna pošto ima plivajući položaj, ja orem bez točka sa alkarom 1*16Ja za moj traktor nemam onaj leptir što se postavlja na klipnjaču cilindra pa ne znam kako se ore vlatkom bez točka .Jednom me komšija nagovorio da skinem točak i posle par metara odoše prednji točkovi uvis jedva sam iščupao plug iz zemlje i od tada počak sa mog pluga nemože da se skine, samo sa brusilicom, inače ostavio sam da može da se šteluje dubina brazde.
Pa da ti iskreno kazem uskoro necemo morati ni da oremo posto necemo moci sta ni da posejemo ja gledam malo vas pa razmisljam jebiga ima neko sto samo zivi od poljoprivrede drugo je kad npr imas drzavni posao sa dobrom ljucki dobrom platom pa mozes da se zezaj kao ja a sta ce onaj sto treba da poseje 100 hektara a nema stalno primanje e to je to!! po cemu se mi razlikujemo
Pa kod mene sve radi i u plivajućem orem ali plug bi bez točna otišao i metar u dubinu da vlatko može da ga vuče,nemam samo onaj leptir što ose montira na cilindar i otvara ventil na cilindru.Možda je u njemu cakaZa vladimirca ne treba kopirni točak ako mu je hidraulika ispravna pošto ima plivajući položaj, ja orem bez točka sa alkarom 1*16
Pa da ti iskreno kazem uskoro necemo morati ni da oremo posto necemo moci sta ni da posejemo ja gledam malo vas pa razmisljam jebiga ima neko sto samo zivi od poljoprivrede drugo je kad npr imas drzavni posao sa dobrom ljucki dobrom platom pa mozes da se zezaj kao ja a sta ce onaj sto treba da poseje 100 hektara a nema stalno primanje e to je to!! po cemu se mi razlikujemo
Za vladimirca ne treba kopirni točak ako mu je hidraulika ispravna pošto ima plivajući položaj, ja orem bez točka sa alkarom 1*16