Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
o ciro a kad bi napunio prikolicu sa nastavcima
Ma vladika je sirotinjska majka ja ne radim mnogo ali sa njim sve stignem livada,šuma,njiva vuča a troši naspram svojih mogućnosti bukvalno kao upaljač.
ee da se provozas kod nas i sam bez icega lebdi prednji trap
Moze se koristiti ( verovatno) i za kradju drva... Sto se mene tice ja imam 6 hektara svoje sume tako da pored toga sto ja nekradem imam veliki problem sa lopovima... Ali ko nema njemu nema sta ni da se ukrade...Ostane i za mene nesto drva neukradu mi bas sve...To sam video u okolini Kruševca tako rade da li kradu ili je toliko nepristupačno ne znam ali ima ih poprilično u tom delu Srbije.
Moze se koristiti ( verovatno) i za kradju drva... Sto se mene tice ja imam 6 hektara svoje sume tako da pored toga sto ja nekradem imam veliki problem sa lopovima... Ali ko nema njemu nema sta ni da se ukrade...Ostane i za mene nesto drva neukradu mi bas sve...
Ma ok drugar neljutim se znam da nisi mislio na mena da ja kradem... Ziv bio!Miloše to je zadnja stvar koju bih pomislio a kamoli da kažem da kradeš,govorio sam o ovima u okolini KŠ imam tamo tetka to mi i on kaže a sigurno ni oni svi ne kradu samo pojedinci.
Miloše molim te izvini nije mi to bila namera.
hahaha zavrsio je jedan lepo kod mog komsije u sumi covek sa konjem izvlacio drva,izvukao je 5 M za dan,a komsa je samo mirno gledao kad je natovario na prikolicu,covek lepo izadje pred njega i rece mu: Ja ti oduzimam traktor,imas rok 72 sata da mi doneses 400 e a drva vrede 150 e a bude li mi slucajno planulo seno ili mu upalis nesto koljem vas sve u kuci i doneo covek 400 e i da tera drva kad ovaj kaze stovaraj i bezi mi sa ociju