VLADIMIREC T-25

o ciro a kad bi napunio prikolicu sa nastavcima:haha:

o ciro a kad bi napunio prikolicu sa nastavcima:haha:

Ma pobego bi bez testere veruj mi... :haha: Salim se idem i ja da secem nekoliko prikolica pred zimu za svoje potrebe ali povedem dobru ekipu pa se to ni ne oseti.. A sam samo da poludim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sreca pa ne idem sam nego sa Vladimirca... :haha:

ee vas dva ko jedan dobar,kolko vidim vladica je najjcenjeni od svih masinerija jacih.najmanje te bije po dzepu:osmeh:

Vladimirec nezna nista da potrosi naftu.... Nesmem da sipam vise od 20l plasim se da se ne pokvari nafta.... :haha:
Pa meni on najvise sitnih poslova zavrsava,neki transport,kavez,bacanje vestaka,basta malo i tako to.... Zasto za to cimati jace traktore...

Ma vladika je sirotinjska majka ja ne radim mnogo ali sa njim sve stignem livada,šuma,njiva vuča a troši naspram svojih mogućnosti bukvalno kao upaljač.

Ma vladika je sirotinjska majka ja ne radim mnogo ali sa njim sve stignem livada,šuma,njiva vuča a troši naspram svojih mogućnosti bukvalno kao upaljač.

Isto tako i ja imam 4 traktora a naj vise volim da sednem i da to odradim sa Vlatka... :bravo:

- - - - - - - - - -

Od kad sam mu stavio 4 tega napred Vlatko skoro nema sanse da se propne...

tako kod nas seljaci samo vicu zetor nevalja propinje se,pa ljudi kad zatreba tegove i cepaj ko na svaki,ali ljudi neznaju neki dalje od ferdze,izuzev tvog ferca haha:ppozdrav:

Ja sam u ravnicu i nemam brda uopste i imam tegove na traktorima.. A bio sam u skoli u Zagubici (izuzetn brdovit kraj) tamo niko nema tegove izgovor im je jako lomi trap!!! A ne lomi se trap kad stalno poskakuje prednji kraj,tad se ne lomi samo trap nego i traktor... Ja na Rakovici u oranju zviznem 5 tega pa nema da zucne... :haha: Isto tako i na Vlatka sam sad stavio 4 tega napred i nem da pisne.. :osmeh:

To sam video u okolini Kruševca tako rade da li kradu ili je toliko nepristupačno ne znam ali ima ih poprilično u tom delu Srbije.
Moze se koristiti ( verovatno) i za kradju drva... Sto se mene tice ja imam 6 hektara svoje sume tako da pored toga sto ja nekradem imam veliki problem sa lopovima... Ali ko nema njemu nema sta ni da se ukrade...Ostane i za mene nesto drva neukradu mi bas sve...:haha:

znaci milose kradu i tu. kod nas nema mnogo sume pa su kradje ucestale.skoro mi je rodjak uhvatio lopova za kojeg selo celo zna da se time bavi ali nikad na delu uhvacen. e sad je dolijao samo sto je ovde lakse uhvatiti jer mora samo jednim putem i krpz celo selo proci.ali krade se sve sto dodje pod ruku i to je bas ucestalo

Moze se koristiti ( verovatno) i za kradju drva... Sto se mene tice ja imam 6 hektara svoje sume tako da pored toga sto ja nekradem imam veliki problem sa lopovima... Ali ko nema njemu nema sta ni da se ukrade...Ostane i za mene nesto drva neukradu mi bas sve...:haha:

Miloše to je zadnja stvar koju bih pomislio a kamoli da kažem da kradeš,govorio sam o ovima u okolini KŠ imam tamo tetka to mi i on kaže a sigurno ni oni svi ne kradu samo pojedinci.
Miloše molim te izvini nije mi to bila namera.

Miloše to je zadnja stvar koju bih pomislio a kamoli da kažem da kradeš,govorio sam o ovima u okolini KŠ imam tamo tetka to mi i on kaže a sigurno ni oni svi ne kradu samo pojedinci.
Miloše molim te izvini nije mi to bila namera.
Ma ok drugar neljutim se znam da nisi mislio na mena da ja kradem... Ziv bio!:ppozdrav:

hahaha zavrsio je jedan lepo kod mog komsije u sumi covek sa konjem izvlacio drva,izvukao je 5 M za dan,a komsa je samo mirno gledao kad je natovario na prikolicu,covek lepo izadje pred njega i rece mu: Ja ti oduzimam traktor,imas rok 72 sata da mi doneses 400 e a drva vrede 150 e :D a bude li mi slucajno planulo seno ili mu upalis nesto koljem vas sve u kuci i doneo covek 400 e i da tera drva kad ovaj kaze stovaraj i bezi mi sa ociju :D :D :D

hahaha zavrsio je jedan lepo kod mog komsije u sumi covek sa konjem izvlacio drva,izvukao je 5 M za dan,a komsa je samo mirno gledao kad je natovario na prikolicu,covek lepo izadje pred njega i rece mu: Ja ti oduzimam traktor,imas rok 72 sata da mi doneses 400 e a drva vrede 150 e :D a bude li mi slucajno planulo seno ili mu upalis nesto koljem vas sve u kuci i doneo covek 400 e i da tera drva kad ovaj kaze stovaraj i bezi mi sa ociju :D :D :D

I kod mene zavrsio jedan u braniku i navatao sam ga slucajno pred mrak jer sam krenuo da obidjem da vidim gde ja da isecem neku prikolicu... Tad sam ga tu video i vise nikad....

Odosmo u :off_topic: ,biće toga sve više i više narod bez posla i bez para a nekima je mnogo lakše da kradu nego da pošteno rade i zarade za život.

Evo sta se desi kad ostanete bez drva (ne svojom krivicom)..... Iz danasnje avanture po ovoj mecavi....

bgNyC.jpg

Xq3v6.jpg

5maTE.jpg

Danas stavio i onaj dodatni lim za smanje prolaza vazduha koji hladi motor i isto temperatura gotovo da nije mogla da se mrdne na vise...!!!!!

A cija je krivica heheh docekasmo maltene prvi april pod snegom :osmeh: cccc .Cini mi se bice tezih muka oko pripreme isetve ove godine.

Nije bila moja krivica jer me slagali neki ljudi koji su radili samnom oko vadjenja drva pa mi ostale oko 3 prikolice u branik pocelo lose vreme i vise nisam mogao po njih... Sad nikako nemogu da odem po njih sa prikolicom sem ovako po malo korpom...

Strasno pocetak proleca pod snegom....!! Jos malo pa se spremam za odbranu od poplava...!!!

Nazad
Vrh