VLADIMIREC T-25

heh ovog sa spanerima koda mu je to bas nesto .a vica to jest kad imas novce i trazis nesto da kupis tesko nac ,a najbolje je kad sta naleti pa kupis.

usputno svratim u rumu i naletim na jednog htz t25 u losijem stanju za 650eur. sta cu doslo mi se ujesti sam sebe. dodjem kuci i svratim kod kolege za veliku palicu i gedoru i tako pricamo kad kod njega taj vlatko na popravci. otisla gumica na sipci podizaca i malo flisuje ulje. kaze pa ovog covek prodaje za 900. nazovemo ga istina al mu trebaju odma .razboleo se i treba mu za operaciju. a ja ulozio tih dana sve u semena djubrivo ,i jos kojesta . a posla nema. da pozajmim niko nema. ljubomorni. sta cu kuci i sedi i rezi. samo 1700rs imao.

sto rekao vojvodjanin samo spolni spaneri. a covek izgleda navikao da ore sa zategnutim. u ovakvom stanju sam ga imao pre tri meseca za 900eur. jos nov akumulator ali pogonske su malo losije od ovih. nemogu ga prezaliti al kad nemas novce sta ces

Ista sudbina nas je snasla... I ja kad nemam trenutno visak novca ispadne nesto kao iz kamiona... A to uvek kad nemamo para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - - - - - - - -

usputno svratim u rumu i naletim na jednog htz t25 u losijem stanju za 650eur. sta cu doslo mi se ujesti sam sebe. dodjem kuci i svratim kod kolege za veliku palicu i gedoru i tako pricamo kad kod njega taj vlatko na popravci. otisla gumica na sipci podizaca i malo flisuje ulje. kaze pa ovog covek prodaje za 900. nazovemo ga istina al mu trebaju odma .razboleo se i treba mu za operaciju. a ja ulozio tih dana sve u semena djubrivo ,i jos kojesta . a posla nema. da pozajmim niko nema. ljubomorni. sta cu kuci i sedi i rezi. samo 1700rs imao.

Zato ja imam prijatelja koji mi daje bez obzira koja je suma na zajam... Naravno ja mu svaki put vracam....

tako kod mene prosle godine u selu bila kabina za vladu org. 150e i ja nisam uzeo stacemi reko dzaba,i ove zime kad sam malo skonto da mi treba ,,pocnem trazit kabinu i nadjem hoce covjek 400e ,i necu ni nju uzet jer preskupa jos 500e i kupit citav traktor vladimirac

imam ja od koga al se potrefilo da je drugov otac tesko se razboleo i preko 4000eur dao da ga spasu i umro pre 15dan. stric moj isto sad pre 7 dana u bg operisan a sve privatno morao snimati i placati. kad mi se neda neda . al idemo dalje .ovde je teska ljubomora u selu. nijedan traktor nije se culo da je prodat a cuje se tek kad ode negde dalje nekome. skoro je prodat vlatko za 550eur ursus 355 za 900 i fergusona 2 za 450 i 650 eur.tek posle par dana se proculo

imam ja od koga al se potrefilo da je drugov otac tesko se razboleo i preko 4000eur dao da ga spasu i umro pre 15dan. stric moj isto sad pre 7 dana u bg operisan a sve privatno morao snimati i placati. kad mi se neda neda . al idemo dalje .ovde je teska ljubomora u selu. nijedan traktor nije se culo da je prodat a cuje se tek kad ode negde dalje nekome. skoro je prodat vlatko za 550eur ursus 355 za 900 i fergusona 2 za 450 i 650 eur.tek posle par dana se proculo

Ista situacija!!!! Pre nekoliko dana prodan IMT 533 za 500 evra i to traktor odlican sa papirima!!! Ali niko mi nije rekao!!! A koliko Vladimirca prodata to i da ne pricam.. Ja kad sam kupio Belarusa 820 sad pola sela nerazgovara samnom!!! Ali bar znam ko mi je prijatelj a ko je zavidan!!!

- - - - - - - - - -

Sta ti je Vladimirec ukopa se do osovina a prednji deo se ne propne kao na IMT 533-539... Sutra idem malo za drva sa korpom i Vladimircem (ostah bez ogreva) pa ce valjda biti neke slike,put je jako blatnjav i bice izazova... :bravo:

Evo kako nece da se propne Vlatko..

Uff bice sigurno zestoko izaci posto tamo gde mi suma nije bas nesto ravno (susedni atar).. Bio sam pre nekoliko dana po onom kjametu snag taman poceo da se topi vode do kolena puna korpa drva Vladimirec sa 4 tega napred vise na dva tocka nego na 4 ali izaso je.... Nisam mogao da erujem koliko smo drva prevezli sa njim!!!! Do jednog mesta sam morao u rikverc da idem jer nema sanse napred ni da maknem ni sa dedom napred na haubu... Tad je doslo do izrazaja 3 brzina u rikverc (nisu to rusi dzaba stavili)... :haha:

- - - - - - - - - -

Ma ne da se Vladimirec da je jos toliki Ursus... :haha:

65c0nm4lq7xznsgtn75.jpg[
Pogledao sam fotografije i jedino što mi pada na pamet su španeri sa spoljne strane poluga......možda su to "oraščići".
Nije neka pamet premestiti spanere sa spoljne strane. Evo primera kako je to kod mene, i verujte mi mnogo je bolje nego sa unutrasnje strane.
attachment.php

Poslednja izmena:
Uopste nemogu da vidim gde se drze???? Ja sam jednom to hteo da uradim ali sam odustao... Ne smetaju nista ni sa unutrasnje... Ja sam prebacio vise nisu od poluge do poluge ve od poluge do pored kuke..

slikat cu ti ja sutra cu stavit kako sam ja uradio veoma jednostavno i bez troska ,gde se i kad odrzavaju ove traktorijade u srbij ,ideli ko od vas ,ja bi iso al neznam kad su i gdje ,
ovde na snimku neda se ni ursus jer i on ima bocne reduktore to mnogo znaci u vucnoj sili i proklizavanju tockova

slikat cu ti ja sutra cu stavit kako sam ja uradio veoma jednostavno i bez troska ,gde se i kad odrzavaju ove traktorijade u srbij ,ideli ko od vas ,ja bi iso al neznam kad su i gdje ,
ovde na snimku neda se ni ursus jer i on ima bocne reduktore to mnogo znaci u vucnoj sili i proklizavanju tockova

Neznam gde su te traktorijade ali voleo bi da se kod mene nesto tako organizuje bilo bi puno ucesnika siguran sam.... :bravo:

Nema nista od akcije danas jer kisa nije prestajala... :kisa: Cim stane kisa krecemo u branik sa Vladimirca i korpom po malo drva.. ::traktor::

Nema nista od akcije danas jer kisa nije prestajala... :kisa: Cim stane kisa krecemo u branik sa Vladimirca i korpom po malo drva.. ::traktor::
Ja sam na mog Vladimirca napravio ram za nosenje drva nazad metar a napred pola metra... Probao sam da nosim drva pre par dana , veruj te mi prava stvar! Posebno na nasim nepristupacnim terenima...

Ma ja imam malo branika (ni za svoje potrebe namam dovoljno) ali kad zafali ja odem korpom i resen problem... A daleko je branik samo da poludis!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam na mog Vladimirca napravio ram za nosenje drva nazad metar a napred pola metra... Probao sam da nosim drva pre par dana , veruj te mi prava stvar! Posebno na nasim nepristupacnim terenima...

To sam video u okolini Kruševca tako rade da li kradu ili je toliko nepristupačno ne znam ali ima ih poprilično u tom delu Srbije.

Tesko je raditi u sumi odem da nasecem jednu traktorsku korpu i dosadi mi jedva je napunim...!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh