Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto rekao vojvodjanin samo spolni spaneri. a covek izgleda navikao da ore sa zategnutim. u ovakvom stanju sam ga imao pre tri meseca za 900eur. jos nov akumulator ali pogonske su malo losije od ovih. nemogu ga prezaliti al kad nemas novce sta ces
usputno svratim u rumu i naletim na jednog htz t25 u losijem stanju za 650eur. sta cu doslo mi se ujesti sam sebe. dodjem kuci i svratim kod kolege za veliku palicu i gedoru i tako pricamo kad kod njega taj vlatko na popravci. otisla gumica na sipci podizaca i malo flisuje ulje. kaze pa ovog covek prodaje za 900. nazovemo ga istina al mu trebaju odma .razboleo se i treba mu za operaciju. a ja ulozio tih dana sve u semena djubrivo ,i jos kojesta . a posla nema. da pozajmim niko nema. ljubomorni. sta cu kuci i sedi i rezi. samo 1700rs imao.
imam ja od koga al se potrefilo da je drugov otac tesko se razboleo i preko 4000eur dao da ga spasu i umro pre 15dan. stric moj isto sad pre 7 dana u bg operisan a sve privatno morao snimati i placati. kad mi se neda neda . al idemo dalje .ovde je teska ljubomora u selu. nijedan traktor nije se culo da je prodat a cuje se tek kad ode negde dalje nekome. skoro je prodat vlatko za 550eur ursus 355 za 900 i fergusona 2 za 450 i 650 eur.tek posle par dana se proculo
Nije neka pamet premestiti spanere sa spoljne strane. Evo primera kako je to kod mene, i verujte mi mnogo je bolje nego sa unutrasnje strane.Pogledao sam fotografije i jedino što mi pada na pamet su španeri sa spoljne strane poluga......možda su to "oraščići".
slikat cu ti ja sutra cu stavit kako sam ja uradio veoma jednostavno i bez troska ,gde se i kad odrzavaju ove traktorijade u srbij ,ideli ko od vas ,ja bi iso al neznam kad su i gdje ,
ovde na snimku neda se ni ursus jer i on ima bocne reduktore to mnogo znaci u vucnoj sili i proklizavanju tockova
Cirko,gde su slike?????Neznam gde su te traktorijade ali voleo bi da se kod mene nesto tako organizuje bilo bi puno ucesnika siguran sam....
Ja sam na mog Vladimirca napravio ram za nosenje drva nazad metar a napred pola metra... Probao sam da nosim drva pre par dana , veruj te mi prava stvar! Posebno na nasim nepristupacnim terenima...Nema nista od akcije danas jer kisa nije prestajala... Cim stane kisa krecemo u branik sa Vladimirca i korpom po malo drva..
Ja sam na mog Vladimirca napravio ram za nosenje drva nazad metar a napred pola metra... Probao sam da nosim drva pre par dana , veruj te mi prava stvar! Posebno na nasim nepristupacnim terenima...