VLADIMIREC T-25

Uskoro ce morati da se radi spisak za nabavku treba dosta delova da se kupe... Da li jos nekog muci luft u volanu na Vladimirca ili je to boljka samo na mom??? Imam vise od pola kruga praznog hoda uzasno mi smeta a neznam kako da ga resim mnogo puta sam pisao o tom problemu.. U skorije vreme zamenih onaj mesingani navoj i ista prica za nijansu samo bolje.... Sta se desava sa tim volanom??? Ima da me iznervira jednom da kupim celo kuciste novo ako ima!!!!!!1
Navojna sipka (duzina 98cm} uvek se menja u paru sa mesinganom maticom i obavezno zamenuti dve biksne u kucistu volana... Kada sve to zamenis , imaces kuciste bez"grama" lufta i resices problem u pravom smislu... Sve to novo orginalno (rusko) kosta tacno 100 eura...:osmeh:

Navojna sipka (duzina 98cm} uvek se menja u paru sa mesinganom maticom i obavezno zamenuti dve biksne u kucistu volana... Kada sve to zamenis , imaces kuciste bez"grama" lufta i resices problem u pravom smislu... Sve to novo orginalno (rusko) kosta tacno 100 eura...:osmeh:

Jer mora cela sipka da se zameni ili se vadi onaj navoj???? Ja sam skratio volan pa zato pitam morao bi opet da je kratim...

- - - - - - - - - -

Ima lufta i kod mene, doduše ne toliko mnogo, ali se ja baš i ne sekiram mnogo.

Kako se ne sekiras mnogo kad tockovi trckaju levo desno a volan drzis u mestu... :haha:

I ja sam promenio sve spone ja mislim da se vidi na slikama ali ipak me nervira motanje pogotovo sa prikolicom unazad....

Ma to je neko budzenje a ja nevolim budzenje na traktorima... Volim da to ostane kako je bilo....

Ciro@ Najbolji savet ti je dao Milos T25, lepo za 100 evrica kupis od njega te delove sto ti trebaju za kuciste i resis taj problem sa volanom. Jos prosle [ ili predprosle] godine si se zalio na problem sa volanom i bilo bi vreme da ga vec jednom resis.:ppozdrav:

Ciro@ Najbolji savet ti je dao Milos T25, lepo za 100 evrica kupis od njega te delove sto ti trebaju za kuciste i resis taj problem sa volanom. Jos prosle [ ili predprosle] godine si se zalio na problem sa volanom i bilo bi vreme da ga vec jednom resis.:ppozdrav:

Pa moracu druze to da resim moracu da ostanem bez 100 evropskih... Ali ne odvaja mi se jos od njih... :haha:
Zamenio sam samo onaj mesingani deo ali nista nisam time postigao (malo poboljsanje) ali taj deo nisam nista ni platio imao sam ga novog... Sad sam i njega zeznuo...

moze jedno pitanje za pvp . kako su se pokazale nove pvp za vlatka ako je ko menjao. i jesu li sve iste. jedan prijatelj je hoce raditi ali po cenama za remont izadje skoro koliko nova. i zna li ko servis u okolini sremske mitrovice ko radi kvalitetno .u mitrovici ima jedan ali zna naplatiti ali ne i uraditi.

vica022 @ Sve zavisi sta je sa pumpom, ako serviser zameni samo odeljak visokog pritiska to nebi trebalo da kosta mnogo. Mislim jedno 70E. Ako je traktor star, ako ima vise od 3000 motocasova onda je boje uzeti novu pvp. Znam jednog servisera u Petrovaradinu koji radi ruske pvp. ujedno prodaje i delove za rus. traktore ali nemam broj tel. Bio mi zapisan u mob. a mobilni mi ukrali. Znam gde stanuje, ide se jednom ulicom uzbrdo. Ja sam kod njega bio pre 10 godina tako da neznam ni dali jos radi. Ja sam kupio novu pvp. pre 7 g. i sam namestio, onda sam platio 90e i traktor je radio odlicno a posle mesec dana poceo da menja zvuk, a ja zaboravio da sipam ulje u pumpu.

vica022 @ Sve zavisi sta je sa pumpom, ako serviser zameni samo odeljak visokog pritiska to nebi trebalo da kosta mnogo. Mislim jedno 70E. Ako je traktor star, ako ima vise od 3000 motocasova onda je boje uzeti novu pvp. Znam jednog servisera u Petrovaradinu koji radi ruske pvp. ujedno prodaje i delove za rus. traktore ali nemam broj tel. Bio mi zapisan u mob. a mobilni mi ukrali. Znam gde stanuje, ide se jednom ulicom uzbrdo. Ja sam kod njega bio pre 10 godina tako da neznam ni dali jos radi. Ja sam kupio novu pvp. pre 7 g. i sam namestio, onda sam platio 90e i traktor je radio odlicno a posle mesec dana poceo da menja zvuk, a ja zaboravio da sipam ulje u pumpu.
Taj je radio meni ranije pumpe ali od 10 uradjenih bar 3 idu na reklamaciju a cena pun gas... Tako da sam promenuo majstora za pumpe i sada sve (ruske)pumpe kod njega radim. Nije mnogo skup a uradi kvalitetno...

- - - - - - - - - -

moze jedno pitanje za pvp . kako su se pokazale nove pvp za vlatka ako je ko menjao. i jesu li sve iste. jedan prijatelj je hoce raditi ali po cenama za remont izadje skoro koliko nova. i zna li ko servis u okolini sremske mitrovice ko radi kvalitetno .u mitrovici ima jedan ali zna naplatiti ali ne i uraditi.
Nove pumpe... nisu se nesto bas pokazale ... Najbolje je izremontovati svoju pumpu (orginal delovima) i biti miran... Sta se desava na toj pumpi? Kakvi su simptomi...?

@ milos t25. zdravo zemljace i ja sam krupanjac a znamo se sigurno. ti si u naselju ka tomnju. ovo mi je jedan prijatelj sa foruma. ali drugog. pokusavao mu jedan bosista da sredi pumpu ali nema prtiska uopste na dizne . dva puta je radio i kaze nemoze se uraditi. ja znam da se sve moze kad se hoce ali ovi u mitrovici su preskupi a nisu se nestopokazali. traze 120 eur za remont. e sad traktor je prilicno star i verovatno dosta odradio pa me zamolio da li ima polovna dobra pumpa ili nova da se raspitam jer kod njih ocito nema bosiste za nju.ako mozes posalji mi broj tvog bosiste za vlatka posto i sam ga hocu meni nabaviti ako bog da ove godine. ja mu sumnjam u nepovratni ventil da je otvoren i nemoze stvoriti pritisak , ali ako imas kakvu polovnu reci mi cenu pa nek odluci sta ce ako dodje. treba mu jos nesto od delova dizne i osovinice dekompresora[pukla].

@ milos t25. zdravo zemljace i ja sam krupanjac a znamo se sigurno. ti si u naselju ka tomnju. ovo mi je jedan prijatelj sa foruma. ali drugog. pokusavao mu jedan bosista da sredi pumpu ali nema prtiska uopste na dizne . dva puta je radio i kaze nemoze se uraditi. ja znam da se sve moze kad se hoce ali ovi u mitrovici su preskupi a nisu se nestopokazali. traze 120 eur za remont. e sad traktor je prilicno star i verovatno dosta odradio pa me zamolio da li ima polovna dobra pumpa ili nova da se raspitam jer kod njih ocito nema bosiste za nju.ako mozes posalji mi broj tvog bosiste za vlatka posto i sam ga hocu meni nabaviti ako bog da ove godine. ja mu sumnjam u nepovratni ventil da je otvoren i nemoze stvoriti pritisak , ali ako imas kakvu polovnu reci mi cenu pa nek odluci sta ce ako dodje. treba mu jos nesto od delova dizne i osovinice dekompresora[pukla].
Tako je zivim u naselju prema Tomnju... U ponudi imam samo servisirane pumpe moze za kes a moze i zamena za tu koja treba da se servisira... Moja servisirana u zamenu za tu pokvarenu i doplata 100 eura. Prodao sam tako mnogo pumpi i niko do sada nije imao problema ili reklamaciju... Sto se dizni tice imam kompletne sa nosacem a imam i same uloske (naravno nove).. Osovinice dekompresora imam i njih...:ppozdrav:

Sta joj sve odradis ,mislim na te servisirane ,sta ugradjujes novo u njih ? Jel dajes neke garancije ?

druze dali znas ima bosista kod bijeljine selo brodac koji radi ruske pumpe men je radio i zadovoljan sam a nije ni skup

milose ostavi mi broj na pp da se cujemo.pokusao sam ti poslati ali mi izbacuje da ti je folder pun i nemoze primiti .neko nekog zeza ovde jer to nije prvi put.. @agoltz nisam odavno isao i tom pravcu a nemam ni karton zeleni. ipak hvala za informaciju. vise mi odgovara pravac ka novom sadu ili sapcu jer cesto idem tuda

sto rekao vojvodjanin samo spolni spaneri. a covek izgleda navikao da ore sa zategnutim. u ovakvom stanju sam ga imao pre tri meseca za 900eur. jos nov akumulator ali pogonske su malo losije od ovih. nemogu ga prezaliti al kad nemas novce sta ces

Nazad
Vrh