vojvođanin
Zaslužan član
Za Vladimirca dva filtera goriva koštaju 200 dinara, tako da ima računa menjati jednom mesečno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad vec spominjes filtere za gorivo, kupio sam u Rumi na vasaru dva filtera a na njima pise cirilicom "SDELANO V SSSR 1978 ".U kakvim je to magacinima stajalo tolke godine.?
Poštovanje svima,
Ja se unapred izvinjavam ukoliko je neko postavljao slično ili isto pitanje,jer nisam uspeo pronaći.Danas mi se desilo da kada ubacim u bilo koju brzinu i popustam kvačilo traktor stoji u mestu,reaguje samo kada ga ubacim u spore.Do sada mi se to nije dešavalo pa Vas molim da mi date bilo kakav savet,sugestiju.
Za Vladimirca dva filtera goriva koštaju 200 dinara, tako da ima računa menjati jednom mesečno.
Pasuje od svakog rusa, kod mene je od 82-ke.
Opa i za Vlatka skocije cene... Nisam ni pomislio da volan kosta 4000...
Nov orginal (u celofanu) 25 eura polovan solidan 10-15 euraTreba mi jedna informacija od cega mozda pasuje volan na Vladimirca???? Ili mora da se nadje orginal i gde moze da se nadje orginal??? Volan mi je u ocajnom stanju sav izlepljen trakom stalno ga lepim.. Doslo je vreme da ga menjam ali neznam gde pronaci volan za njega......