VLADIMIREC T-25

Kad vec spominjes filtere za gorivo, kupio sam u Rumi na vasaru dva filtera a na njima pise cirilicom "SDELANO V SSSR 1978 ".U kakvim je to magacinima stajalo tolke godine.?

Poštovanje svima,
Ja se unapred izvinjavam ukoliko je neko postavljao slično ili isto pitanje,jer nisam uspeo pronaći.Danas mi se desilo da kada ubacim u bilo koju brzinu i popustam kvačilo traktor stoji u mestu,reaguje samo kada ga ubacim u spore.Do sada mi se to nije dešavalo pa Vas molim da mi date bilo kakav savet,sugestiju.

Poštovanje svima,
Ja se unapred izvinjavam ukoliko je neko postavljao slično ili isto pitanje,jer nisam uspeo pronaći.Danas mi se desilo da kada ubacim u bilo koju brzinu i popustam kvačilo traktor stoji u mestu,reaguje samo kada ga ubacim u spore.Do sada mi se to nije dešavalo pa Vas molim da mi date bilo kakav savet,sugestiju.

Da li je prebačen u određenu grupu brzina (1,2,5-3,4,6...napred-nazad). Desi se nekada da ne "uskoči".

Verovatno ti je u pitanju brava menja;a, ostaje ti samo u rikvercu iako Pa zato može samo u spore skini sa strane menjača onaj dekl 4 šrafa ključ 12 stisni kvačilo i probaj da pomeriš polugu od rikverca ona ti je zaglavljena

Nije se dešavalo da ne "uskoči".Ručica menjača se normalno ponaša,ali traktor ne kreće kada se pusti kvačilo osim kada je u sporim brzinama.

Da li potpuno vraća kvačilo kad pustiš ili ostaje zaglavljeno otprilike na pola? Da se nije ojela ona kuglica da donjem kraju ručice reduktor-reverzera, pa iskočila iz ležišta?

- - - - - - - - - -

Za Vladimirca dva filtera goriva koštaju 200 dinara, tako da ima računa menjati jednom mesečno.

Do sada sam menjao jednom u dve godine. Da li ću sad morati da zamenim i creva?

Treba mi jedna informacija od cega mozda pasuje volan na Vladimirca???? Ili mora da se nadje orginal i gde moze da se nadje orginal??? Volan mi je u ocajnom stanju sav izlepljen trakom stalno ga lepim.. Doslo je vreme da ga menjam ali neznam gde pronaci volan za njega......

Kad je brat rashodovao jednog ruju ja uzeo volan i paše.I moj stari je bio sav ispucan, oštra plastika...kida ruke na neravnom terenu.Video sam nov u Poljomehanici,malo deblji,gumiran kao za auto, košta oko 4000 dinara.

Treba mi jedna informacija od cega mozda pasuje volan na Vladimirca???? Ili mora da se nadje orginal i gde moze da se nadje orginal??? Volan mi je u ocajnom stanju sav izlepljen trakom stalno ga lepim.. Doslo je vreme da ga menjam ali neznam gde pronaci volan za njega......
Nov orginal (u celofanu) 25 eura polovan solidan 10-15 eura

Uskoro ce morati da se radi spisak za nabavku treba dosta delova da se kupe... Da li jos nekog muci luft u volanu na Vladimirca ili je to boljka samo na mom??? Imam vise od pola kruga praznog hoda uzasno mi smeta a neznam kako da ga resim mnogo puta sam pisao o tom problemu.. U skorije vreme zamenih onaj mesingani navoj i ista prica za nijansu samo bolje.... Sta se desava sa tim volanom??? Ima da me iznervira jednom da kupim celo kuciste novo ako ima!!!!!!1

Nazad
Vrh