mazan79
Član
opusteno i sam 539|!!! ja sam do 2012 radio 15 jutara samo sa 539!pala je odluka odustali smo od duplaka za sada planirali smo da uzmemo vladimirca. dali ce vladimirac i 539 ce moci da obradjuju 10h ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
opusteno i sam 539|!!! ja sam do 2012 radio 15 jutara samo sa 539!pala je odluka odustali smo od duplaka za sada planirali smo da uzmemo vladimirca. dali ce vladimirac i 539 ce moci da obradjuju 10h ?
vladimirac za setvu i transport a 539 za setvospremac i berba kukuruza a uzeo bi neki traktor od 60ks za oranje
onda cu sacekati do jeseni da malo skupim para pa da kupim veci traktor
cira92;660620 I moj drug Krlemrle rece da je Vlatko komplikovan za rukovanje za mene uopste nije i mnogo vise voljim njega nego 539 i ako je 539 gotovo 20 god mladji od njega.... :osmeh:[/QUOTE je napisao(la):Nije ni meni komplikovan zato što sam navikao na njega ali objektivno jeste komplikovaniji od IMT-a.
Meni se jedino na vladimircu nesvidja sto nema dvostepeno kvacilo