Ja mislim da i ne možeš kod ruske hidraulike bez točkova u plivajući. Ili ga drži u fiksnom položaju ili montiraj točkove ako nećeš da ti večito tone u dubinu. Znam da su ti točkovi na setvospremačima u glavnom sa pneumaticima i ti pneumatici su po pravilu izbušeni. Moj setvospremač je sa metalnim točkovima bez pneumatika i mnogo je robustniji i teži od IMT, RAU, itd. Ima jedan rotor.
Za vladimirca je 1,8 prava mera, mada može i 2,2 ali to nije to. Moj stav je da kod drljača i setvospremača treba ići na optimalnu brzinu kretanja makar na uštrb širine zahvata. Širim zahvatom se vreme ne štedi ako se radi pravilno. Po meni je bolje ići brže sa užim zahvatom. Bolje je tako i za mašinu da se ne satre, a i za zemlju da uradiš kako treba, a ne samo da se vidi da si radio.
U potpunosti se slazem da je bolji manji zahvat i brze ici.. Ali sam 100% siguran da mogu da nastelujem spremac bez tockova da ne tone duboko spustim malo valjke i olabavim topling i rucicu skroz gurnem do dole tako sam godinama radio i sa Rakovicom i nikad nisam video da fale tockovi...