Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cira92 Ovaj traktor je 25 ks i mislim da je prva serija, ostale razlike su raspored komandi i neka tehnicka resenja koja su zastarela u odnosu na noviju seriju >'75 god.
Razlika na motorima postoji... Glave nisu iste.odnosno po jedna opruga na ventilu a na ovom od 31ks idu duple opruge...Razlika postoji na samoj pumpi kao i na radnom pritisku dizni... Plocica na motoru gde je broj motora i snaga je okruglog oblika a na ovom od 31 ks pravougaonog oblika...Precnik i hod klipa je u potpunosti isti...I u snazi znam da je razlika ali taj vlasnik je jednom pomenuo da je uradio motor da bude kao na novijim Vladimircima jer to moguce??? Ovaj traktor od 25 ks onda jos manje trosi od ovog od 33ks?????
@krlemrle ja hocu da nabavim nekog vladimirca za svoje potrebe.do leta bi trebalo da skupim nesto novaca i odgovara mi nesto jeftino ali da nebude neki grob dokraja.imao sam ponudu ovde u susednom selu za 900eur u svarno pristojnom stanju.zeznuli me za novce zaradjene i otpade kupnja.ako cujes neki jeftin tako i da ima papire moze i sa losim motorom javni mi. mehanicar sam pa cu ga polako sredjivati . samo da moze doci do mitrovice da neplacam slepericu
ciro lep ti vozni park svaka cast,a vladica je ko apoteka mozes u grad snjim kao kabrio
Zato i pitam jer i ja mislim da je to ogroman zalogaj za njega.Ja prošle godine probao sa home made spremačem 2,2m širine i 13 motičica u tri reda bez valjka i vlatko se bogami pomučio išao sam odprilike oko 18-20 cm dubine, a vidim ovaj tvoj ima oko25 motičica i valjak pride.
Kako podešavaš dubunu bez kopir točka ja sam muke imao u plivajući ali ga polako vuče sve dublje i dublje?