e pa i imacces dugo te masine i ispravne svaka cast tako i treba,,svi znamo da teramo dusu im vadimo a kad treba ulje mijenjat il neku sicu :kazemo ma neka jos i tako malo po malo onda nas duplo kosta i kazemo onda nevalja ova tipa traktora i tak to .
- - - - - - - - - -
tako kod mene u ovom kraju gdje god je neki tezak posao da se radi il drva izvlacit il tesku zemlju obradjivat ,ljudi kupe rusa i deru ga dusu mu uzimaju kazu rus je to to je nepoderano i kad nesto slomiju pokvare kazu nevaljaju ruski traktori.
To je uvek tako bilo i bice.. Kod mene u selu dusu vade Vladimircima.... Ima lik koji godinama sa Vladimircem vuce setvospremac od 2.40!!! I menja ulje svake prestupne godine ja se licno cudim kako taj traktor zapeva po njivi ceo dan i nista mu nije godinama,jeste da curi na sve strane i da nema nista gotovo na sebi ali da stane nezna!!!!
Cenim svacije misljenje ali Ruse niko ne odrzava kao ostale skuplje traktore (sto nije slucaj kod mene i naravno cast izuzecima).. Kod mene u selu ima Belarusa koju vuku tanjeirace vucne od 28 diska sa valjcima a novi Dzon diri vuku nosene tanjirace od 28 diska (da se ne opterete). I sad je jedan lik kupio Maseja 3080 i sa njim vuce setvospremac od 2.40-2.60 neznam tacno a ovaj lik iz sela vuce sa Vladimirca 2.40 pa vi vidite kako se ophode prema rusima..
Dobro sto i traju oni kako se voze i opterecuju...
- - - - - - - - - -
A da sad ce neko sigurno da se nadje da mi ne veruje ali kako hoce,da se prepirem necu a ko hoce moze slobodno da dodje da proveri ja ga vodim kod doticnih..