banat25
Novajlija
kad ides od centra ka najlonu,posle mosta prvi semafor levo do kraja pa desno,br je 10..narandzasta kuca......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
banat25 je napisao(la):Pozz svima,opet ja Pojavio mi se jedan problem,pa me zanima zna li neko nesto o tome i da li je neko imao slicno iskustvo!?Rec je o sledecem,pri radu mi je iskocio iz rikverca i vise nije hteo ni nazad a slabo i napred,pa je zablokiratvorio sam menjac i konstatovao da je pomesao brzine i da su otisli distanceri i osiguraci zupcanika rikverca i napred.Zamenio sam distancere i sve lezajeve na primarnoj i sekundarnoj osovini u menjacu.Sklopio i probao,sad je o.k. samo opet pomesa brzine tj, ubaci i prvu i drugu viljusku biraca u brzine i zablokira.To mi se desava jer se ona kugla na kraju rucice provuce izmedju biraca,tako da kad je u 1. brzini i ja krenem da ga ubacim u 2. kuglica se provuce pored biraca i ne izbaci,a ujedno drugi birac ubaci u 2.-gu i zablokira.Primetio sam da je rucica menjaca nesto kriva i kao da je navarivana,pa sad ne znam da li je u pitanju duzina rucice,dimenzja kuglice na kraju ili vec nesto drugo i da li neko zna fabricku dimenziju rucice kod modela sa jednom rucicom i gde bih mogao da je kupim.Zvao sam ruse sa najlona i oni mi kazu daj dimenzije i naci cemo,a ja sumnjam da je moja nesto kraca od fabricke.......Malo komplikovano i opsirno ali se nadam da ce neko razumeti
DJOKAN je napisao(la):Kamo srece da je to Veci sam ja baksuz,da bi se meni takve male stvari i proste desavale
DJOKAN je napisao(la):Kamo srece da je to Veci sam ja baksuz,da bi se meni takve male stvari i proste desavale
zorancile je napisao(la):DJOKAN je napisao(la):Kamo srece da je to Veci sam ja baksuz,da bi se meni takve male stvari i proste desavale
Onda je ispalo sedište ventila.
savoris je napisao(la):DJOKAN je napisao(la):Kamo srece da je to Veci sam ja baksuz,da bi se meni takve male stvari i proste desavale
ama sta si se raskukao , jesi li ti provjerio da ti nije spala jedna od one dvije polugice dekompresora koje se nalaze iza alnasera
ako nije to onda je sic kao sto zorancile rece
ma nije spala poluga od dekompresora,znam tacno na sta mislis,dekompresor odradjuje svoj posao kako treba...nisam se raskukao i sve to sad vuce rasklapanje glave motora,troskove a nisam ni siguran sta bi moglo biti.u tome i jeste najveci problem...traktor ima 4000rh i nije nikad otvaran,nista nije radjeno na motoru...
zorancile je napisao(la):Pa za sve postoji prvi put...
a ovo ti ej prava dijagnozazorancile je napisao(la):Pa za sve postoji prvi put...