Srdjan Žorž
Član
Ma daleko da ce da placemo za nekim ministrom ali sto kazes nije los a nije ni bozna sta. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moжда је и то. Сетили се шта још није стигла да уништи, па да заврши жена посао...talianu je napisao(la):ili Mlađa hoće da vrati Ivanu![]()
talianu je napisao(la):Na žalost izgleda je Saša najmanje zlo od svih predhodnika![]()
tako lepo.posto se znalo ko ce dobiti tender, taj neko je naduvao cene djubriva za 20% pre njegovog raspisivanja.tako da to sto ti MISLIS da je djubrivo regresirano ne znaci da i JESTE regresirano.diklofen je napisao(la):Na koji način je on izbio tebi pare iz džepa stim što je regresirao cene đubriva.I ja sam došao do tog jeftinijeg đubriva i nije mu ništa falilo.
Apsolutno tačno! Njegov resor u vladi je jedini koji ovoj zemlji donosi svež i realan novac od izvoza /na žalost jedini/, a šta dobijamo za uzvrat? Ispravite me ako grešim, slovenci će dobiti od veleizdajnika dinkića 11000e po radnom mestu u Zaječaru! Dragin bi ispao čovek da je posle usvajanja budzeta izašao i podneo ostavku jer se nije izborio za nas. Krizu sa mlekom će rešiti tako što je povećao subvenciju za krave na 25000. Oće šipak pa sad će matična služba da uzme 5000 od togatarana je napisao(la):tako lepo.posto se znalo ko ce dobiti tender, taj neko je naduvao cene djubriva za 20% pre njegovog raspisivanja.tako da to sto ti MISLIS da je djubrivo regresirano ne znaci da i JESTE regresirano.diklofen je napisao(la):Na koji način je on izbio tebi pare iz džepa stim što je regresirao cene đubriva.I ja sam došao do tog jeftinijeg đubriva i nije mu ništa falilo.
a da smo dobili subvenciju vecu za 3000/ha, umesto da su pare poklonjene viktoriji, svako bi kupio djubrivo gde misli da je najpovoljnije.