Verujem da cemo se svi sloziti da se ovde uopste ili ponajmanje radi o samom Draginu, nego politika, politika i samo politika.
Ja licno mislim da se radi o sledecem - Miskovic&Beko company su odluku suda da je SALFORD zloupotrebio monopol primili kao jasnu poruku, da pre svega DS polako ali sigurno steze obruc oko njih iako su im oni sponzori. Zapravo oni sponzorisu sve partije, tako da su sa te strane sve stranke u istom bunaru. Dakle, DS nema za sobom poboljsanje u ekonomiji kojim bi se podicili u predizbornoj godini i jedini adut, a to je i ono sto mora da se uradi jeste da se stane zavrat tajFunima. Naravno da se sa njima ne moze preko noci, vec polako, sto se i sada pokazuje.
Hajde da razmisljamo zajedno - posle te sudske odluke vezane za SALFORD i nadoknadu drzavi od 3.000.000 evra + sto ce na osnovu nje moci da je tuze redom farmeri i da je dobiju na sudu, u roku od samo 10 dana imamo-prosvetari strajkuju, panduri strajkuju, lekari najavljuju strajk, Mladja se setio posle tri godine da nesto skripi u vladi i malo mu fali da je srusi !!! Pitam se takođe, da li je možda neko stisnuo petlju u ministarstvu da proveru kome je sve davan povraćaj sredstava u vreme Dulić-Marković, naravno po partijskoj liniji, a on pare neplanski utrošio.- tek tu bi se saznalo sve i svašta i nastao dar-mar.
Ljudi, kome jos nije jasno da je drzava na ivici bankrota, a da Misko i Beko imaju vise nego dovoljno para da za trenutne potrebe angazuju nekog da im odradi posao po njihovoj zamisli? Pre 2 godine od Nikolica sa otrovnim jezikom i macem u ruci napravise nekog ko nosi roze kravatu i juri u Evropu, Mladja hoce da rusi bas Dragina. Samo nije rekao jasno zasto. Sasa je tu samo ime. Radi se o tome da M&B dokazuju da mogu da sruse vladu kad hoce, a kad nema vlade nece ni biti nekog ko bi izgurao naplatu navedene sume i ko zna sta sve ne jos.
Daleko od toga da je on dobar, ima previse propusta u svom neradu. Neka ga smene, nije on bogom dan. Ono cega se svi mi bojimo jeste da ce pod pritiskom dovesti nekog ko ce nastaviti Ivanin posao. E, to mene plasi...