Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pušio sam oko 20 godina a prekinuo sam pre 3 godine i sad znam sigurno da imas mnogo problema ali toga nisi svestan.Duvan nije lekovita biljka u tim količinama koje koristiš a ako nemožemo da izbegnemo trovanje iz vazduha sigurno možemo trovanje sebe i ukućana sa duvanom.Imam 36 god pušačkog staža,zadnjih 30 idem svake god na lekarski zbog posla i nemam nikakvih problema ,a to da je duvan lekovita biljka to ne može niko da ospori i nije glupost da je glavni krivac za sve boleštine VAZDUH.Ako se uzme u obzir da svi na svetu koriste vazduh onda je nešto trebalo da bude "dežurni krivac " da bi se prikrila odgovornost ovih morona koji stalno isprobavaju nuklearno oružje a svako ko je malo pratio u školi zna da je vreme poluraspada nuklearnih čestica jako ,jako ,jako dugo ,da ne pišem broj godina.![]()
Kad već spominješ lečenje od alkohola ti isti doktori leče i probleme sa duvanomI lečeni alkoholičari su najveći protivnici upotrebe alkohola![]()

kakve veze ima šećer sa dijabetesom?

Jbg ja sam pogrešio hteo sam nešto drugo reći sad i ja kontam da sam pogrešio pio sam danas rakije od malina nešto sam pobrko .kakve veze ima šećer sa dijabetesom?
evo neke osnove o tome http://sr.wikipedia.org/sr/Шећерна_болест
Pa ce sa miseva da predju izgleda na nas Srbe da je testiraju?!
... nego ako uopste ovo funkcionise, vakcina neutralise nikotin pre nego sto stigne do mozga, zavisnost je u mozgu, sta ce biti sa tim mozgom kada mu se naglo presece nikotin
.
....Goran G. U pravusi imam problem (tačnije moja žena)nekad sam mogao 5 puta za noć a sad mi i dvaput previše .Prvi put još nekako al drugi ,mnogo dugačko.Pušio sam oko 20 godina a prekinuo sam pre 3 godine i sad znam sigurno da imas mnogo problema ali toga nisi svestan.Duvan nije lekovita biljka u tim količinama koje koristiš a ako nemožemo da izbegnemo trovanje iz vazduha sigurno možemo trovanje sebe i ukućana sa duvanom.
- - - - - - - - - -
Kad već spominješ lečenje od alkohola ti isti doktori leče i probleme sa duvanom![]()