Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pušio sam oko 20 godina a prekinuo sam pre 3 godine i sad znam sigurno da imas mnogo problema ali toga nisi svestan.Duvan nije lekovita biljka u tim količinama koje koristiš a ako nemožemo da izbegnemo trovanje iz vazduha sigurno možemo trovanje sebe i ukućana sa duvanom.Imam 36 god pušačkog staža,zadnjih 30 idem svake god na lekarski zbog posla i nemam nikakvih problema ,a to da je duvan lekovita biljka to ne može niko da ospori i nije glupost da je glavni krivac za sve boleštine VAZDUH.Ako se uzme u obzir da svi na svetu koriste vazduh onda je nešto trebalo da bude "dežurni krivac " da bi se prikrila odgovornost ovih morona koji stalno isprobavaju nuklearno oružje a svako ko je malo pratio u školi zna da je vreme poluraspada nuklearnih čestica jako ,jako ,jako dugo ,da ne pišem broj godina.
Kad već spominješ lečenje od alkohola ti isti doktori leče i probleme sa duvanomI lečeni alkoholičari su najveći protivnici upotrebe alkohola
kakve veze ima šećer sa dijabetesom?
Jbg ja sam pogrešio hteo sam nešto drugo reći sad i ja kontam da sam pogrešio pio sam danas rakije od malina nešto sam pobrko .kakve veze ima šećer sa dijabetesom?
evo neke osnove o tome http://sr.wikipedia.org/sr/Шећерна_болест
Pa ce sa miseva da predju izgleda na nas Srbe da je testiraju?!
Goran G. U pravusi imam problem (tačnije moja žena)nekad sam mogao 5 puta za noć a sad mi i dvaput previše .Prvi put još nekako al drugi ,mnogo dugačko.Pušio sam oko 20 godina a prekinuo sam pre 3 godine i sad znam sigurno da imas mnogo problema ali toga nisi svestan.Duvan nije lekovita biljka u tim količinama koje koristiš a ako nemožemo da izbegnemo trovanje iz vazduha sigurno možemo trovanje sebe i ukućana sa duvanom.
- - - - - - - - - -
Kad već spominješ lečenje od alkohola ti isti doktori leče i probleme sa duvanom