Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto je moj komentar od sinoc izbrisan ?
Ti torpedi su im sluzili mislim u stocarstvu jer sam ih tamo najvise i vidjao prevlacili silazu i ostalu hranu do stala i vukli djubre iz stala.A dok je kombinat bio drustven svasta su radili.A ovi veliki John Deere su im sluzili za tesku obradu oranje,podrivaje,tanjiranje,spremanje vuca velikih prikolica u zetvi znam da su traktoristi hvalili ovo serije 8100 da su dobro izdrzljivi jer su navodno made in usa imali su 3 komada i naradili su se verovatno 20000 + sati imaju sigurno sada treba ulaganja ...... i hoce da ih prodaju.A ovi novi se nisu nesto proslavili ali su takodje dosta radili.Gledam ove slike masina sa licitacije pa mi nije jasno zasto prodaju John Deere stare desetak godina? Jedan Torpedo im bio dobar 20 i kusur godina a ovi Deerevi odradili desetak i dosta. Jel imaju kakvi problema s njima ili ih jednostavno hoce zamjeniti? Da sam blize svakako bi doso ima zanimljivih stvari
Pa nisu bas svi, ostali su neki koji su vezani za tematiku o kojoj se raspravljalo...Ne samo tvoj, nego i svi komentari koji su odstupali od osnovne namene ove teme.
Pa zar nije svejedno sta sipas tj. cak i bolje jer je eurodizel kvalitetniji,cistiji?
Ja sam isto nesto nacuo ali sve je rekla kazala da na pumpama ima jos odredjena kolicna i to ce biti to,e sad vec ide neka prica da ce biti neki d1 za poljoprivredu uz neke potvrde ali nista nije proverena informacija.
Pa nisu bas svi, ostali su neki koji su vezani za tematiku o kojoj se raspravljalo...
Kod nas odavno nema d2 u prometu, ali ima loza pa vecina nju i koristi za sve zivo.A ovo sa dvotaktolom, mislim da je negdje clan Attila M. objasnio strucno da ne pije bas vode.