prnjavor3
Član
tiha okupacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo to, tiha okupacija Srbije. Rasprodaju Srpsku zemlju strancima i kada je rasprodaju dali će ovo i dalje biti Srbija ili ćemo imati neke drugi naziv državetiha okupacija
Kako misliš, "bolje da arapi kupe zemlju" Zar treba u državi Srbiji praviti drzavu , zanči država u državi. Kada jednom prodaš deo svoje teritorije, to više nije tvojepo ovome sto je kinez objavio bolje da ti arapi kupe ili zakupe tu zemlju nego da ovako kupuju neki krimi bosovi pa kasnije da unistavaju i da propada...ovako ce bar ljudi imati plate i pristojan posao....i da se zna,i ja sam protiv toga iako nisam iz Srbije,da je pravde i sistema,ta zemlja bi isla nasim seljacima,po sistemima udruzenja ili tako nesto...
kakve veze ima pre 100 god.Čekaj , čija je to zemlja bila prije stotinjak godina , jer oni ne namjeravaju da vraćaju?
Jedno je kako se oni ponasaju tamo kod kuce a drugo je kako ce ovde da se ponasaju.Da bi jedan Amerikanac ziveo solidno i da bi imao benzin po povoljnoj ceni u svetu mora da se pati i tlaci minimum 500 obicnih smrtnika .Pavle. kum mi je bio letos u Dubaiju,nije mi rekao da je video da se narod u tim zemljama nesto zali da nemaju posao,novac,ili sta da jedu...ali bice kako bude...ja sam uvek da to ostane u vlasnistvu ljudi iz Srbije da to napreduje i da se radi...ali eto videcemo svi kako ce ovo ispasti..