Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Realno, grehota je ne iskoristiti nase jezicke mogucnosti. Jer stvorno se pruza visesmislena mogucnost.Па зависи како га ко зове тај део анатомије има најразличитије називе .. хватили се за Мишка ..
@ Krlemrle - ti komšija kao da živimo u Švedskoj?! Ovde postoji jedna pojava koja će tvoje i naše plemenite nade po ovom pitanju baciti niz vetar, možda si čuo za nju, zove se KORUPCIJA. Kada vidim da su svi naši tajkuni platili pun porez u Srbiji za svu svoju imovinu i preduzeća, kada su kriminalci iza rešetaka na dugo godina, pravosnažno osuđeni, bez imovine koju su opljačkali, onda će to biti znak da se nešto promenilo ovde. Ovako je sve rekla-kazala, tandra broć ili kako već da nazovem.
Iskreno, ne očekujem velike promene u narednom periodu, daj bože da grešim...
Za zavejane regionalne puteve u Banatu krivo je preduzeće Vojvodinaput iz Zrenjanina kome je poveren zadatak da ih održavaju. Kikindski lokalni funkcioneri su se već žalili Putevima Srbije da je preduzeće Vojvodinaput nedoraslo zadatku. Snega do kolena, a njihove mašine stoje jer ova propala firma nema para za gorivo. U pravu su što se žale, ali ne laje kera sela radi nego sebe radi. Lokalni funkcioneri u Kikindi su "vlasništvo" jednog lokalnog tajkuna u pokušaju(doći će i taj na red kod čika Ace) koji između ostalih delatnosti ima i građevinsku mehanizaciju.
Juče je radio "S" javio da se savetuje vozačima bez preke potrebe da se ne upućuju ka Zrenjaninu i Kikindi.
Ja sam juče dobio novogodišnju čestitku posle 2 godine,danas nazovem vode Vojvodine i najebem im se mame-prvo me vozali od telefona do telefona,pa onda kao to se mora eto platiti makar po malo u ratama.Ja im lepo kažem kao prvo kamatu su nagurali skoro veću od glavnice,zatim šalju opomenu posle 2 godine,zatim bilo je rečeno da se to neplaća i objavljeno u medijima i na kraju šta da im platim to što mi je voda ležala u njivi?Njihov komentar je sledeći-mi neznamo ništa,nisu nam opšrine ništa dostavile,ministarstva poljoprivrede takođe.Ja im opet sve po spisku i da prebacuju lopticu sa jednog kraja na drugi i ako nemože da se usaglase opštine,ministarstva i Vojvodina-pa gde mi to onda živimo ma.u vam j....m,jel to jedna država ili nije ako nije onda neznam šta je.A službenik ladno reče,pa i ja moram da platim grejanje i stan-e tu sam popizdio i svašta im rekanda sam nazvao min.poljoprivrede,jevio se čovek i sve kaže da razume i da to nije u redu ali etoooooo da pošaljem žalbu ministarstvu pa eto aako neko pogleda pismo.....bla bla bla.Nazovem onda opštinu oni pojma nemaju,to je tako i to bi trebalo da se eto plati....bla bla bla.Znači niko ama baš niko nema ozira ni za nešto što je van van van svake pameti i zdravog razuma.NETREBA IM PLATITI POGOTOVO ŠTO SU SE SETILI DA POŠALJU OPOMENE POSLE 2 GODINE I TO ZA NEŠTO ŠTO JE REČENO DA JE ZA 2010OTPISANO.Da li je neko dobio da plati odvodnjavanje za 2010.godinu kada su vecina parcela bile pod vodom
Ja sam dobio navodno sam ostao duzan 499 din.za drzavnu zemlju?!