Zeolit ili Min-a-zel?Ovde je 160 dinara kilogram za tonu hrane a na veće pakovanje 144.00 dinara kilogram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја узимам за људску упротребу микронизован и стреилизован без додатака. Цена је задњи пут била 350 Дун, за 800 гр.Po kojoj ceni imas ako nije tajna? Moze i pp.
Da li verujete da je za ovo zasluzno svega dvoje-troje ljudi, inace taj zakon se jos nebi menjao.
Nasa Srbija. A evo kako je u komsiluku i u svetu: Inače tona sirovog zeolita košta od 200 do 250 KM, a kada se izuzmu troškovi iskopa i prevoza, čista zarada Davidovića po jednoj toni bila oko 100 KM. Cena čistog zeolita na svetskim berzama kreće se oko 400 dolara po jednoj toni.Zeolit ili Min-a-zel?Ovde je 160 dinara kilogram za tonu hrane a na veće pakovanje 144.00 dinara kilogram.
То зависи од обраде. Погледај на Алибаби, цене су од 80 -3000 $/т. А иначе паре од зеолита се узимају овако: 125 гр.-32 бода (читај €) што је 256.000 €/т (да не рекламирам дотичну фирму која шиша овце).Cena čistog zeolita na svetskim berzama kreće se oko 400 dolara po jednoj toni.
Tona kod nas dodje skoro 2000 $. Pa mi ko da ga iz Japana uvozimo, i to preko Montevidea.
Da, gledao sam takodje malo. Raznih cena, sto znaci da ceo svet ne oskudeva u prevarantima, sto smo i znali.То зависи од обраде. Погледај на Алибаби, цене су од 80 -3000 $/т. А иначе паре од зеолита се узимају овако: 125 гр.-32 бода (читај €) што је 256.000 €/т (да не рекламирам дотичну фирму која шиша овце).
Лепа вест би била да се нације договоре да размонтирају "светског џандара бр.1" и да учесници добију део колача (читај територије). Ми би смо могли са нашим скромним потенцијалима да учествујемо и рецимо узмемо Чикаго (замисли главни град Србије - Чикаго; или да га прекрстимо).Индијанци би наравно добили предност да бирају државу. Ипак је то њихова дедовина коју смо им отели. Неки дан гледам емисију у којој се каже да је 10% Американаца потомство првих 50 белих насељеника. Мало ми личи на пропаганду ал' нек им буде.Konacno lepe vesti sa one strane okeana.