Zeolit ili Min-a-zel?Ovde je 160 dinara kilogram za tonu hrane a na veće pakovanje 144.00 dinara kilogram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја узимам за људску упротребу микронизован и стреилизован без додатака. Цена је задњи пут била 350 Дун, за 800 гр.Po kojoj ceni imas ako nije tajna? Moze i pp.

Da li verujete da je za ovo zasluzno svega dvoje-troje ljudi, inace taj zakon se jos nebi menjao.
Nasa Srbija. A evo kako je u komsiluku i u svetu: Inače tona sirovog zeolita košta od 200 do 250 KM, a kada se izuzmu troškovi iskopa i prevoza, čista zarada Davidovića po jednoj toni bila oko 100 KM. Cena čistog zeolita na svetskim berzama kreće se oko 400 dolara po jednoj toni.Zeolit ili Min-a-zel?Ovde je 160 dinara kilogram za tonu hrane a na veće pakovanje 144.00 dinara kilogram.
То зависи од обраде. Погледај на Алибаби, цене су од 80 -3000 $/т. А иначе паре од зеолита се узимају овако: 125 гр.-32 бода (читај €) што је 256.000 €/т (да не рекламирам дотичну фирму која шиша овце).Cena čistog zeolita na svetskim berzama kreće se oko 400 dolara po jednoj toni.
Tona kod nas dodje skoro 2000 $. Pa mi ko da ga iz Japana uvozimo, i to preko Montevidea.
Da, gledao sam takodje malo. Raznih cena, sto znaci da ceo svet ne oskudeva u prevarantima, sto smo i znali.То зависи од обраде. Погледај на Алибаби, цене су од 80 -3000 $/т. А иначе паре од зеолита се узимају овако: 125 гр.-32 бода (читај €) што је 256.000 €/т (да не рекламирам дотичну фирму која шиша овце).
Лепа вест би била да се нације договоре да размонтирају "светског џандара бр.1" и да учесници добију део колача (читај територије). Ми би смо могли са нашим скромним потенцијалима да учествујемо и рецимо узмемо Чикаго (замисли главни град Србије - Чикаго; или да га прекрстимо).Konacno lepe vesti sa one strane okeana.
Индијанци би наравно добили предност да бирају државу. Ипак је то њихова дедовина коју смо им отели. Неки дан гледам емисију у којој се каже да је 10% Американаца потомство првих 50 белих насељеника.
Мало ми личи на пропаганду ал' нек им буде.