Ne znam ili znam al ne sme da kazem juce sam zbog neke politike dobio crvenu kartu a i ovo mi smrdi na tesku politiku zato pazte sta radite .A ovo mi smrdi na idite nemacke kompanije u Srbiju i tamo ce vas oberucke vucic primiti i dati Srpsku zemlju (strancima)pa kad osnujete kompaniju u Srbiji Vi cete dobijete ove ipard fondove koje mi dajemo i tako smo osmislili da dajemo vama nasim kompanijama iz eu (nemacka) osim toga gore navedeni ce vam dati subvencije za zaposljavanje onih koji sebe zovu Srbi(svi drzavljani srbije) Pa cete dobiti najbolje lokacije za pogone dzaba infrastrukturu a i mi cemo vam pomoci da se vas polozaj tamo ucvrsti (ucenama i nasim praznim pricama kako ce njima biti bolje (na ovaji onaj nacin) kad vi dodjete).Najbitnije davacete male plate koje necete vi davati nego ce subvencije od drzave domacina da pokriju a i vama ce nesto od toga ostati a najbitnije kad se ustalite kao kobojagi Srpska firma (kompanija) moci ce te bez problema da kupujete srpsku zemlju ,a kad im mi pokupujemo vecinu zemlje tada su nasi nema sta da rade tako da ce robijati za nas za sitne pare tako da nema potrebe za Kinom,Indijom,Malezijom ili drugom siromasnom zemljom na dalekom istoku kad ce mo to sve imati tu u evropi sa sve putnom infrastrukturom,brzom zeleznicom i sta zafali nateracemo ih da prave od kredita mmf-a