ja imam dvoje dece i nemam ni 6h imam klimav posao ali ni jednog trenutka nisam razmišljao o odlasku bilo gde ja samo iznosim svoje viđenje stvari a možda sam ja i slep pa nevidim ili drugi taj zapad gleda drugim očima ko če ga znati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druže ja tebe razumem verovatno si dosta mlađi od mene pa drugačije rezoniješ stvari ali može se živeti i sa jugom ,bez bazena ,prizemnom kućom,sa imt 539,nemora to biti jaguar ,bazeni ,đakuzi ,kamoni avioni ,dohan dere itd ali zapamti sledeće SAMO ZADOVOLJAN ČOVEK JE SREĆANmozda tamo nadjes to da mozes ziveti posteno od svog rada?jesi razmisljao o tome da nema svako 10 hektara zemlje ovde?da je ostao bez posla pored dvoje dece?da ono malo sto stekne i to mu ukradu ili je tebi sve babo ostavio na tacni?
Da vas malo prekinem i obavestim sta smo mi to raddili juce.
Ovde samo fale zastava sa petokrakom,titova slika i hej sloveni....
Znaci ko ne misli kao vi,ovde bolje da ne pise ?Stvarno mi nos malo curi,prehlada izgleda.
Može i ova skoro da je bila druga himnaOvde samo fale zastava sa petokrakom,titova slika i hej sloveni....
http://poljoinfo.com/showthread.php?6380-sunecar&highlight=sunecar ,pa kako vam je promaklo ?Jeste da sam mladji od vas ali nisam bas za brisanje nosa.