mazan79
Član
bice da se velike gazde nisu odazvale na ravnanje!! svaka cast momci!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast ljudi. Vi ste vase puteve sredili a kad cemo mi nase nezna se.
Kada hoce da te zaustavi na poljskom putu samo im pokazes srednji prst i nastavis dalje...Svaka cast za poljoprivrednike iz Subotice i Kanjize,dace bog da to bude inicijalni korak za celu agrarnu Srbiju.Ovi sa vlasti kao da sede u Svajcarskim vladama pa ne znaju stanje u srpskoj poljoprivredi,pa hajde da im uvedemo jos nameta kako bi ih skroz dokrajcili.Sramota je sta se sve namece srpskom seljaku u situaciji u kakvoj se sada nalazi,a nije bilo mnogo bolje stanje ni ranije.Kod mene saobracajna policija prosto presrece narod po poljskim putevima,ili udju u selo i onda nemas gde.Kome je u interesu da ovako maltretira poljoprivrednika u jeku sezone i da mu dodatno staje na muku?
Svaka cast za poljoprivrednike iz Subotice i Kanjize,dace bog da to bude inicijalni korak za celu agrarnu Srbiju.Ovi sa vlasti kao da sede u Svajcarskim vladama pa ne znaju stanje u srpskoj poljoprivredi,pa hajde da im uvedemo jos nameta kako bi ih skroz dokrajcili.Sramota je sta se sve namece srpskom seljaku u situaciji u kakvoj se sada nalazi,a nije bilo mnogo bolje stanje ni ranije.Kod mene saobracajna policija prosto presrece narod po poljskim putevima,ili udju u selo i onda nemas gde.Kome je u interesu da ovako maltretira poljoprivrednika u jeku sezone i da mu dodatno staje na muku?
Policija umesto da hapsi LOPOVE i kriminalce oni se okomili na postenog seljaka. Umesto da zaustavljaju one magupe sa nabudzenim automobilima sto se trkaju po gradu oni zaustavljaju seljaka koji je krenuo da radi. Tuga smo od drzave.