Ма из ове државе је највише Срба отишло, и то нема никакве везе ни са чијом аутономијом и осталим. Колико сам дана као студент штрајковао ни сам не знам, вероватно као ови Тибетанци, целог свог тог дела живота. И тако све до 5.10. после тога разочарење за разочарењем. И шта гледам данас, јављају се разни политичари огрезли у криминалу да ме још једном санкају. Ма како да не баш ћу да верујем у велику угроженост Чанка и Пајтића. Њима треба прћија као и осталима да могу као Раде да у дим пошаљу све. Толике године су сви они имали да покажу шта змају и могу, и показали су, све сам лопов до лопова, и килостер до килостера, ни да краду не умеју.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Уопште није исто, и не видим поенту оваквих банализација. Ако оћеш право, кад се видело шта нас чека, није ни требало бранити, и то су многи говорили, и сам сам улазио у то време у свађе због таквог става. Али, Слоба је морао да понови своје патерн понашање.Kada se vec toliko busate u grudi,pa zasto to kosovo ste tako olako predali,a ista je bila autonomija?