siki2
Član
Ljudi nemojte puno da brinete o paprici ona je dobra sve dok bog tako hoće a posle?? Juče od 18-18,30 kod nas bila berba svega sve smo obrali i sad nemamo brige ali ni novaca. Upišite na tražilicu Nevreme u Virovitici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šteta brate, tako lepa paprika... nemožeš nešto da spasiš?
Ide žena sad da pokuša nabrat barem za sjeme drugo ništa.
siki2 tesko mi kad vidim ovakvo prokletstvo. cele god radis isad na kraju sta nema nista . koju papriku obicno radis, ajde tamo kad ostavljam za seme da nesto ostavim iza tebe. ovo sto ova moja braca srbi pricaju mi se pomazemo , to su pokupila sa pinka. ovi novi pevaci se kao pomazu i vole medjusobno. ma ajde bre da te ne vide na pijacu, jos ako imas dobru ikolicinu robe, ,,svi te obozavaju,, kazi samo u kojoj meri da ti pmognem . pozdrav iz juzne srbije...
Neznam kako kod vas ali kod nas ti je to malkice čudno npr. ako hoćeš proizvoditi začinsku papriku obavezno ju moraš osigurati a u polici osiguranja ti piše da je osigurana od požara i još nekih gluposti koje nemaju veze sa paprikom. Kod nas rjetko tko osigurava povrće uzmi moju papriku kad ju osiguravaš onda osiguranje napiše da si osigurao količinu ali ne i kvalitet paprike ja imam količinu a što ona nije više za upotrebu to je nešto što nije osigurano i što neće da osiguravaju itd.siki2 dali si osigurao proizvodnju jer kako vidim da je to tvoje podrucje podlozno stalnim naletima jakih vetrova inepogoda. meni je najpristojnie delta djenerali osiguranje. ima li ga kod vas. pozdrav uz tebe smo. pitaj bilo sta da te interesuje, sto je u mojo moci da ti pomognem...
petrvicnikolaaa. imam pitanje za tebe posto si iz jagodine, sto ne obelodanis forumasima kako radi apoteka ,,delta agrar,, pa svi da imaju korist. ako si uopste upucen u taj rad.... voleo bih da cuju od tebe, jer od mene bi mozda bilo previse.... a hocu da ,, pomognem,, pozdrav svima i zelim brz odgovor...